Smarter_way_USA

Binance lansează posibilitatea de a cumpăra cryptomonede cu LEU românesc!

14/01/2020 | #crypto | 954 views

Cel mai mare exchange de cryptomonede din lume, Binance le va permite acum utilizatorilor să își adauge cardurile Visa și să cumpere BTC, ETH, BNB și XRP cu Coroana Cehă (CZK), Leva Bulgară (BGN) și Lei Românești (RON).

Pentru a accesa acest serviciu, utilizatorii pot vizita pagina „Cumpărați Crypto” și să selecteze ”Adăugați card”. După adăugarea unui card Visa, clienții vor putea achiziționa criptomonede precum BTC, BNB, ETH și XRP. Conform anunțului oficial, tranzacțiile sunt aprobate în mai puțin de un minut, fără a realiza un depozit.

Vă rugăm să rețineți următoarele lucruri:

  • CZK, BGB și RON sunt monede fiat și nu reprezintă nicio altă monedă digitală.
  • Utilizatorii își pot finaliza achizițiile în mai puțin de un minut, fără a fi nevoie să depună mai întâi.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Suport pentru Mastercard și monede suplimentare vor fi adăugate în viitorul apropiat. Vă rugăm să rămâneți la curent pentru mai multe informații.

Avertizare de risc: tranzacționarea cryptocurrency este supusă unui risc ridicat de piață. Vă rugăm să vă faceți tranzacțiile cu precauție. Binance va depune toate eforturile pentru a alege monede de înaltă calitate, dar nu va fi responsabil pentru pierderile din tranzacționare.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile