Smarter_way_USA

Despre plângăcioși, trăitori de clipă, SIF-uri și păreriști ante&post creșteri la bursă

20/01/2020 | Bursa & Investitii | 1,080 views

Cunoasteti sentimentul acela de satisfactie cand vedeti oameni plangandu-se ca nu v-au ascultat ? 😂

No … de vreo 3 luni de zile il am aproape in aproape fiecare saptamana cand imi mai spune cineva ca ce prost a fost cand eu de peste 1 an le tot spuneam sa acumuleze SIF3 si SIF4 atat din perspectiva discountului cat si din cea a activelor si ei imi spuneau ca brokerii lor radeau cand le spuneau ce le recomand EU si le spuneau sa se fereasca de sifonari si de Fercala si de companii slab lichide … si tot felul de CRETINISME de genu pe care si eu le-am auzit de la tot felul de pareristi inclusiv de la unii brokeri care abia dupa eliminarea pragului de detinere s-au trezit sa spuna ca SIF-urile vor creste. Bravo ma !

Invatati sa NU va mai plangeti, va rog eu mult! Invatati sa treceti totul prin propriul filtru, sa va documentati singuri cat mai exhaustiv sa aveti incredere in propria voastra documentare (dupa ce o faceti, desigur) si sa invatati ca la bursa, nu tot ce zboara se mananca.

Nu de alta dar ascultand doar pe altii care sa va dea ponturi, veti risca sa primit ponturi care sa fie PREA TARZIU sa le fructificati ! Ideea e sa intrati la cumparare INAINTE sa inceapa cresterile !!! Iar in aceste conditii foarte slabe sanse sa gasiti pe cineva care sa dea un vreo recomandare pe ceva in scadere fiindca se vor gandi ca “ce va zice lumea” daca ei recomanda ceva ce scade.

PS: Eu la SIF3 de exemplu care e cel mai blamat de multi (ca Fercala, ca active slabe, ca prea mult turism, ca lichiditate scazuta) si alte cretinisme spuse de pareristi), ma apropriu de 80% crestere pe unul dintre portofolii si de 70% pe celalalt portofoliu. La fel si cu SIF4 doar ca avand suma mai mare de bani investitia aici am procente undeva la 30%-40%. Aaa si mai nou, am tot acumulat si la SIF1.

PS2: Nu uitati ca pe cresteri TOATA lumea stie sa faca bani, implrtant e sa stii ca afacerile se fac la CUMPARARE !!!

PS3: OPORTUNITATI TOT TIMPU VOR FI !!! La bursa nu exista aia cu “ai pierdut trenul”. Alea dunt cretinisme pentru traitori de clipa. Invatati sa va documentati, sa va faceti singuri temele si sa investiti ca un investitor ! Astfel veti profita de toate!

Inca odata ! Invatati sa NU VA MAI PLANGETI. Mai ales daca sunteti barbati !!! Ca e pacat de Dumnezo, vorba aia !!!

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile