Smarter_way_USA

Dezvoltatorul de mall-uri Iulius cumpără producătorul de abrazive Carbochim pentru a-l transforma într-un mall

28/01/2020 | Diverse | 1,210 views

Citeam astazi un comunicat din Financial Intelligence cum ca Iulius, dezvoltatorul de mall-uri ce detine proprietati in Cluj, Timisoara, Iasi, Suceava si multe alte orase din tara, a cumparat majoritar de actiuni la producatorul de abrazive Carbochim SA din Cluj Napoca.

Ia sa vedem declaratia presedintelui de la Iulius:

„Compania Iulius s-a dedicat în totalitate dezvoltării de proiecte regionale de referinţă, cu un puternic impact în comunităţile în care suntem prezenţi. Ocupăm o poziţie dominantă pe piaţa imobiliară din România şi ne-am dorit să ne extindem aria de expertiză către producţie, cu aceeaşi implicare şi pasiune. Astfel, considerăm că achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni al Carbochim Cluj-Napoca reprezintă o decizie strategică în activitatea noastră şi, totodată, o provocare. Carbochim are o experienţă notabilă în domeniu, de peste 70 de ani, şi credem în capacitatea sa de dezvoltare. Suntem convinşi că îmbinând know-how-ul Carbochim cu viziunea şi experienţa în property management ale Iulius vom realiza obiectivul nostru comun, acela de a consolida strategia de creştere şi de a aduce plus-valoare portofoliului”, a declarat Iulian Dascălu, preşedintele companiei Iulius.

Deci, probabil Carbochim SA va fi transformat, evident, intr-un mall … ca doar nu crede cineva ca un dezvoltator de mall-uri se reprofileaza si va vrea sa faca performanta cu o companie de abrazice si chestii de genu :)))

Pregatiti-va discursurile melancolice de dupa ce se va lua decizia de transformare a producatorului de abrazive intr-un mall! O sa aveti nevoie de texte de genu cand veti vedea cum inca o companie romaneasca se duce dracu pentru a se un mall.

Si mai spun unii ca exagerez cand spun ca se incurajeaza consumul in tara asta si nu productia (cum ar fi normal). Fi-mi-ar scarba !!!

Mna … sa inceapa deci pariurile si pronosticurile referitoare la cat timp va trece pana cand Carbochim va fi transformat intr-un mall sau intr-un complex cu mall, cladiri de birouri si chestii de genu iar Carbochim va deveni istorie!!!

PS: Recititi declaratia presedintelui de la Iulius si haideti sa ne gandim la ce ar merita astia daca, de fapt si de drept, interesele lor ar fi altele decat cele declarate !!! Va dau doar de gandit asupra legislatiei de cacat din tara asta cu privire la preluari de companii!

PS2: Las articolul asta aici si o sa ii pun o steluta pentru a fi verificat in viitor daca se adeveresc spusele mele !

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile