Smarter_way_USA

Lista companiilor de pe Wall-Street ce vor avea raportările financiare în perioada 27 – 31 ianuarie 2020

28/01/2020 | #earningsreport | 1,158 views

Saptamana aceasta una dintre acele saptamani din an in care NU ai cum sa nu ai in ce investi la bursa fiindca in aceasta saptamana, cele mai mari companii de pe WallStreet vor raporta rezultate financiare! Asadar, aveti in aceasta poza lista celor mai importante companii ce vor avea raportarile financiare saptamana aceasta.

Personal eu am investitii in Apple, Tesla, General Electric, Amazon, Facebook, Paypal, Caterpilar, Exon Mobil, Chevron, United States Steel, Mastercard, Visa, Microsoft, Boeing, Xerox si inca mai stau pe ganduri cu cateva pentru finalul saptamanii.

Care dintre ele vor performa cel mai bine ? Vom vedea, INSA, pentru a ne si bucura de profiturile lor, ceea ce trebuie sa facem e sa investim in actiunile acestor companii.

Cel mai optimist sunt cu urmatoarele:

  • Apple (AAPL) – fiindca se anunta vanzari cu 10% mai mari doar pentru iPhone-uri, plus cash-ul imens din banca (ce este in continua crestere), plus nenumarate rascumparari de actiuni anuntate (doar anul trecut au rascumparat 7% din totalul actiunilor)
  • Tesla (TSLA) – nu cred ca mai are rost sa spun de ce. Tesla este in continua crestere, are o marja de profit probabil tripla fata de producatorii traditionali, asadar tot ce este nevoie este sa reuseasca sa creasca productia, lucru la care face treaba buna fiindca au deschis fabrica in China si urmeaza sa ffie deschisa si cea din Berlin. dacamai punem ca intra si pe piata service-urilor auto, industire la care vor avea, cel putin la inceput, monopol fiindca nu mergi sa repari o Tesla la Gheorghe in. garaj ci la service-ul lor. Plus SolarCity, poducator de panouri solare care e tot in crestere si e integrat in compania mama Tesla. Cititi si acest articol!
  • General Electric (GE) – e o compaie in continua dezvoltare dupa o lunga perioada de restructurari si scaderi. Am citit recent ca ei produc cele mai mari motoare de avione ce vor fi folosite pe cel mai mare avion de pasageri ce saptamana trecuta a fost lansat de catre Boeing (e vorba de zeci de miliarde de dolari in business-ul asta). Pe termen lung consider ca este o investitie foarte buna.
  • Facebook (FB) – pe segmentul de publicitate online, Facebook impreuna cu Instagram si in curand Whatsup consider ca vor manca o parte din ce in ce mai mare din bugetele advertiserilor alaturi de Google. De asemenea facebooka facut multe achizitii de companii destul de interesante pe parte de Inteligenta Artificiala ce vor performa cu siguranta din ce in ce mai bine pe viitor.
  • Microsoft (MSFT) – Asta este dupa parerea mea una dintre cele mai bune, sustenabile si prformante companii din intreaga lume. Indiferent de ce sector vorbim, Microsoft are o felie din prajitura. Si una buna de tot, aia cu multa zeama si tot ce trebuie.
  • Visa (V) si Mastercard (MA) – cu siguranta vor performa din ce in ce mai bine fiindca fac pasi din ce in ce mai importanti in cresterea numarul de carduri online plus investitii in fintech ce vor fi THE NEXT BIG THING in viitor.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile