Smarter_way_USA

#respect: Ricky Gervais a micționat cu boltă pe ipocriții și sclifositele de la Golden Globes! (VIDEO)

08/01/2020 | Imi place | 1,007 views

Saptamana trecuta la premile Golden Globes 2020, comediantul si actorul Ricky Gervais, ce a fost si gazda evenimentului, a avut un moment in care i-a terfelit pur si simplu pe toti ipocritii si ipocritele sinistre ce se pregateau sa isi slobozeasca (observati eleganta ? La fel de eleganta era si ipocrizia) un discurs ipocrit unde voiau si ei/ele sa arate cat sunt de sofisticati si de preocupati de binele planetei, sa verse o lacrima, sa incurajeze lumea sa fie cat mai eco-friendly si sa nu polueze, dupa care probabil au plecat la oluat cu avionul privat pentru a ajunge undeva sa transforme mancarea’n rahat si aruncand sume imense pe tot felul de produse si servicii poluante. Dar, vorba aia, fa ce zice popa nu ce face popa! Fi-mi-ar scarba!

Si cum oricum, cuvintele sunt de prisos, chiar nu vreau sa ofer prea multe detalii, am sa va las mai jos discursul atat TEXT cat si VIDEO pentru a-l vedea in toata splendoarea lui. 😂

Dacă câștigați un premiu în această seară, nu-l folosiți pentru a susține un discurs politic! Nu sunteți în măsură să predați publicului despre nimic. Nu știți nimic despre lumea reală!

Majoritatea dintre voi ați petrecut mai puțin timp în școală decât Greta Thunberg. Dacă câștigi, vino, acceptă-ți micul premiu, mulțumește-i agentului și zeului tău și FUCK OFF.

DA! 👍😂💪 E nevoie si de oameni de genu pentru ca scarbosenia si ipocrizia din oameni, sa aiba totusi o limita !

Respect, Ricky Gervais ! 🙏🔝👍

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile