Smarter_way_USA

Sfaturi pentru investitori la bursă de la Warren Buffett

30/01/2020 | Bursa & Investitii | 3,337 views

Tot mai multă lume își dorește să se îmbogăţească peste noapte în urma investițiilor la bursă. Celebrul investitor Warren Buffet cunoscut şi sub numele Oracolul din Omaha, fiind cel mai mare investitor la bursa, reprezintă un reper în ceea ce priveşte randamentul obţinut pe piaţa bursieră.

Conform Forbes, averea lui Warren Buffett este estimată la peste 75 de miliarde de dolari, ceea ce îl clasează pe locul al 3-lea în lista celor mai bogaţi oameni din lume.

Vezi si: Aici puteti investi in intreg portofoliul de actiuni ale lui Warren Buffett

Superlativele sunt poate cei mai buni termeni pentru a il descrie pe Warren Buffet. Este considerat cel mai mare investitor al epocii moderne si de curand a dovedit ca este si un filantrop pe masura prin realizarea celei mai mari donatii din lume.

Warren Buffett este considerat unul dintre cei mai buni investitori pe termen lung, aşa că nu este de mirare că multora le place să asculte cu atenţie cuvintele de înţelepciune ale lui Buffett.

Warren Buffett Citate

Warren Buffett are câteva reguli care i-au permis să atingă un asemenea nivel de succes în investițiile de capital. În continuare vom menționa câteva dintre frazele lui Warren Buffett.

  • În ceea ce privește investiția ca atare, una dintre celebrele fraze ale lui Warren Buffett este „Nu pune toate ouăle în același coș”, întotdeauna trebuie să țineți cont de faptul că nu există o investiție 100% sigură și că este important să fie diversificată.
  • În ceea ce privește economiile, Warren Buffet este un expert în realizarea și organizarea economiilor înainte de cheltuieli. Prin urmare, un sfat bun este să anulați economiile chiar înainte de a începe să planificați cheltuielile. Acest lucru va face posibil să vă mențineți și să continuați cu planul de economii!
  • Atunci când vorbim despre cheltuieli, Warren Buffett ne amintește întotdeauna că „achiziționarea lucrurilor care nu sunt necesare va duce la vânzarea lucrurilor care sunt necesare”

Citeste si: 70 de citate ale lui Warren Buffett

După ce ați înțeles că secretul unui bun investitor constă și în gestionarea corectă a finanțelor personale, să apelăm acum la sfaturile lui Warren Buffett de a investi în piața de valori.

Sfaturi de Investiţii de la Warren Buffett

– Investiţia Este un Joc pe Termen Lung

Banii nu se înmulţesc peste noapte, prin faptul că nouă femei rămân însărcinate, nu puteţi face un copil într-o lună. Prin urmare, Warren Buffet este de părere ca orice lucru necesită timp.

Planul de investiţii ar trebui să fie realizat luând în considerare obiectivele pe termen lung. Numeroşi traderii aleg să tranzacţioneze contractele futures sau opţiuni cu speranţa de a obţine un profit rapid, dar de fapt pierderea este mai mare.

Warren Buffet nu a tranzacţionat niciodată Intraday, acesta fiind de părere că “dacă nu te gândeşti să deţii o acţiune timp de 10 ani, nici nu te poţi gândi să o deţii timp de 10 minute.”

– Nu Investiţi Într-o Companie a Cărei Activitate Nu O Înţelegeţi

Acesta este unul dintre cele mai importante sfaturi de investiţii ale lui Warren Buffett. Oamenii îşi investesc banii câştigaţi cu greu doar auzind ceva bun despre o anumită companie de la alţii. Cunoscând modul de funcţionare al companiei, puteţi stabili dacă vor exista probleme economice în viitor. Buffett avertizează că nu ar trebui să investiţii niciodată în companii pe care nu le înţelegeţi complet.

– Nu Menţineţi Active Lichide Pe Termen Lung

Warren Buffet susţine că cea mai proastă investiţie este cea cash. Dacă doriţi să vă îmbogăţiţi rapid, nu o veţi face niciodată cu banii ţinuţi sub saltea.

– Investiţi în Voi Înşivă

Numeroase persoane caută modalităţi de a se îmbogăţi, dar uită să investească în capitalul uman. Prin urmare, cel mai bun lucru pe care aţi putea să-l faceţi este să încercaţi să vă îmbunătăţiţi constant abilităţile.

Conform Warren Buffet: ,,Să investeşti în tine este cel mai bun lucru pe care îl poţi face. Fă orice pentru a-ţi dezvolta propriile talente”

– Fiţi temători când alţii sunt lacomi

Una dintre cele mai cunoscute fraze ale lui Buffet este: “Temeţi-vă atunci când ceilalţi sunt lacomi. Fiţi lacomi atunci când ceilalţi se tem.”
Concluzia este că ar trebui să evitaţi acţiunile pe care le cumpără toţi ceilalţi, deoarece probabil sunt supraevaluate. În schimb, căutaţi acţiunile cărora oamenii le acordă puţină atenţie, verificaţi fundamentele lor şi investiţi dacă are sens.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile