Smarter_way_USA

#tradingday: În ce investesc la bursă – 30 ianuarie 2019

30/01/2020 | #TradingDay | 1,003 views

Acum ca am terminat (temporar) cu nebunia lui Salam (#tesla), In aceasta seara avem raportarile financiare, printre altele si la #AMAZON !

Azi pentru raportarile financiare de pe Wall-Street am investit in Amazon, Visa, EA si United States Steel iar pentru maine Exxon Mobil, Chevron, Honeywell si Caterpilar.

Cei ce nu aveti cont extern de tranzactionare puteti folosi platforma https://bit.ly/2TKvVa0

  • Amazon (AMZN) – dupa parerea mea are toate sansele sa raporteze peste asteptari, si asta din mai multe puncte de vedere printre care pot enumera asa rapid faptul ca BlackFriday din noiembrie a fost cel mai mare Black Friday din istoria BlackFriday-urilor, ceea ce nu e putin lucru, dupa care daca mai punem si faptul cain decursul anului au tot anuntat, asa subtil ca vanzarile si cosul mediu de cumparaturi a avut o crestere destul de maricica, plus investitiile si achizitiile facute, optimizarea la partea de transport, intrarea din ce in ce mai serioasa pe piata din India (ceeea ce e fucking hiuuugi) plus ca au anuntat ca vor intra si pe partea de farmacie online prin Amazon Pharmacy (ceea ce iar e fucking hiiuuugii), toate astea coroborate ma fac sa cred ca e o idee destul de buna sa investesc pentru a profita de o eventuala adeverire a viziunii mele.
  • Visa (V) – cu siguranta va performa din ce in ce mai bine fiindca fac pasi din ce in ce mai importanti in cresterea numarul de carduri online si sa nu uitam ca Visa a facut ceva investitii in start-up-uri de fintech ce vor fi THE NEXT BIG THING in viitor.
  • Caterpillar (CAT) – e cel mai mare producator mondial de utilaje de tot felu, de la minerit la agricole, producand si motoare si turbine si locomotive si tot felul de nebunii. Compania asta unii spun ca e un indicator de urmarit pentru a vedea daca economia o ia in sus sau in jos in functie de cump performeaza ea. Sunt optimist cu compania asta pe termen lung mai mult insa consider ca sunt sanse mari sa afiseze rezultate!
  • ExxonMobil si Chevron – companiile petroliere daca vor mai fi semne ca ar creste pretul petrolului ar putea performa foarte bine. Intotdeaua am mers pe mana lor si inca multa vreme de acum incolo o voi face fara nici o emotie! (pana la semnale negative desigur)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile