Smarter_way_USA

Câteva completări referitoare la susținerea PNL-ului pentru Nicușor Dan la Primăria Capitalei

27/02/2020 | Diverse | 794 views

Candidatul independent, Nicușor Dan, a obținut susținerea PNL pentru o candidatură la Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut de președintele PNL, Ludovic Orban. Cei doi au avut marți o întâlnire în urma căreia au bătut palma pentru o susținere. Sursa: PauzaDeStiri.ro

Cateva completari personale referitoare la aceasta sustinere:

  • Iata ca DIN NOU a aratat PNL-ul ca nu e un partid la fel de egoist si infect ca USR-ul si a acceptat sa sustina un cadidat comun impreuna cu USR-ul, ceea ce NU e putin lucru avand in vedere ca e vorba d eun primar pentru PRIMARIA CAPITALEI.
  • Mi-ar fi placut ca PNL-ul sa il sustina pe Vlad Voiculescu fiindca mi se pare unom mult mai salubru, fain, profesionist decat Nicusor Dan care imi pare mult prea bleg, fatalau si … la fel de insalubru precum Barna.
  • Astept sa vad acum revansa de sustinere a USR-ului pentru PNL. Altfel acest partid de fatalai va dovedi ca este egoist, insalubru, fara cuvant si practic fix la fel ca PSD-ul de infect si ipocrit.
  • PNL-ul a facut un compromis mult prea mare MARE luand decizia de a sustine un candidat apartinand altui partid. E totusi vorba de Primaria Capitalei ! Dar iata ca a ales DIN NOU sa arate ca este deschis la ideea de OPOZITIE UNITA impotriva PSD-ului, lucru pe care infectii de la USR au aratat in nenumarate randuri ca nu ii mai intereseaza lupta impotriva PSD-ului decat declarativ pentru a prosti pe prosti, insa, de fapt si de drept i-au interesat doar ciolanul, iar asta pentru un partid compus in marea majoritate de necopti la minte este foarte periculos fiindca dandu-le o putere pe care nu o put duce, exista un mare risc sa devina mai rau ca PSD-ul dupa care lumea din nou sa se planga si sa spuna: “Uite ma, cine s-ar fi astepta ca vordevenii tinerii astia la fel ca ceilalti ?” Cand de fapt raspunsul e foarte simplu si anume din caza ca au sarit trepte si nu crescut treptat, asadar impiedicandu-se de propria lipsa de experienta politica si obsesie pentru ciolan.
  • Daca USR-ul nu va stii sa fructifice acest enorm avantaj competitiv primit moca de la PNL, chiar putem spune ca USR-ul va deveni incet-incet un fel de partidul verde a lui Remus Cernea sau cum naiba se numea caterinca aia de partid de hipsteri fatalai.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile