Smarter_way_USA

Cea mai controversată mașină se relansează: noul Hummer va fi mai rapid ca unele modele Ferrari

01/02/2020 | Imi place | 951 views

Marca Hummer va fi relansată, iar noul model va fi pur electric cu o putere colosală chiar și pentru un model de dimensiunile camionetelor americane. Prima imagine va fi dezvăluită de General Motors în timpul SuperBowl-ului, care va avea loc pe 3 februarie.

Noul model Hummer va apărea în 2022, iar detaliile cunoscute până acum sunt impresionante. Propulsat de motoare electrice, va dezvolta 1000 de cai-putere și va putea realiza sprintul 0-100 km/oră în 3 secunde. Această putere este rar oferită până și de modelele supersport. Sper exemplu, noul Chevrolet Corvette are doar 495 de cai-putere.

Modelul american se va mai remarca și prin cuplu maxim de peste 15000 Nm. Comparativ, noua camionetă GMC Sierra 3500 Heavy Duty are 445 de cai-putere și 1234 Nm, iar sarcina maxima pe care o poate tracta este de 6,5 tone.

Noul Hummer electric va fi dezvăluit pe 20 mai, iar atunci vor fi cunoscute mai multe detalii. Hummerul electric va intra în bătălia camionetelor electrice alături de Tesla Sube

Marca originală Hummer a fost controversată. Modelele sale aveau dimensiuni considerabile, în special H1, autonomia era foarte redusă, performanțele slabe și consumul imens.

Noul model va fi electric, însă va păstra dimensiunile mari ale predecesorilor săi. Imagini din clipul de 30 de secunde prezentat de GM dezvăluie o grilă asemănătoare cu cea a primelor modele.

Prețul Hummer-ului electric nu a fost încă anunțat de General Motors.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile