Smarter_way_USA

Despre hipsteri ipocriți dornici de afirmare socială, fătălăi și bombardieri revoltați de taxa de parcare de la Iulius mall din Cluj

23/02/2020 | Lume nebuna | 1,217 views

In ultima saptamana, nu a existat zi fara sa nu vad cate un cetatean dornic de afirmare sociala sa se planga de situatia abuziva =))) (da-te dreku) de la Iulius Mall din cauza faptului ca s-a pus taxa de parcare :)))

Stiu ca e exagerat de penibil subiectul dar haideti sa va spun parerea mea de cetatean care stau fooooarte aproape de acest Mall si merg destul de des.

  1. Eu in mall cand ma duc, merg de fiecare data scurt si la obiect, nu prea depasesc 1 ora asadar de fiecare data parcarea e GRATIS. Iar daca ma duc sa lenevesc, poate sa fie si 100 lei/ora parcarea (nu doar 3) ca nu imi pasa fiindca din moment ce merg sa lenevesc inseamna ca imi permit sa lenevesc! Altfel nu as lenevii toata ziua prin mall ci as merge dracu sa lucru ceva.
  2. Iulius Mall din Cluj, a avut vesnica problema a parcarilor … Parcarea asta era ca un blestem, de fiecare data cand intram in parcare ma plimbam cu masina cate jumatate de ora pana gaseam un loc de parcare.
  3. De cand s-a pus taxa de parcare, de fiecare data gasesc din prima loc de parcare. Adica vad 10 locuri de parcare cu mult inainte ca nervii mei sa isi dea seama ca sunt in cautare de loc de parcare :)))
  4. Astia ce ii vedeti acum ca se plang acum de taxa respectiva, sunt aia care se plangeau ca nu au locuri de parcare :))))))) Probabil sunt USR-isti toti sau neamuri cu Greta … Genu ala de transformatori de mancare’n rahat care vor de toate, stau cu mana intinsa dar totul sa se intmple fara contributia lor! Adica si cu p***’n c** si cu sufletu’n rai. Bravo ma! :)))
  5. 5. Mai sunt unii cretinei care intra in parcare, asta realizandu-se apasand pe butonul ala care iti elibereaza un tichet de parcare, dupa care cand ies din mall, ajung direct cu masina la iesire si abia atunci realizeaza ca nu au platit biletul =)))))))) Si ies din masina revoltati ca nu se poate asa ceva si ca este un abuz din partea proprietarilor de la Iulius Malll !!! :))))) NO, din cauza acestor CRETINI se formeaza cozi la iesire care de cretini ce sunt, nu realizeaza ca daca li s-aueliberat un bilet la intrare, sigur-sigur tre sa faca ceva cu el si la iesire … dăăă =))))))
  6. O alta categorie de revoltati sunt aia care au vazut ca e trendy pe net sa o arzi cu BOICOT-ul … (probabil sunt si hipsteri USR-ist, dada, genu ala de cretini) care stau si se gandesc si cauta prin comentarii ce argumente ar putea avea ca sa se planga si ei :)))))
  7. O alta categorie de cretinei, astia sunt aia care vor sa o arda ingrijoratie de aerul respirabil … in curand ii veti vedea cu masti deala cum au aia din China impotriva coronavirusului … care stau la coada sa iasa din parcare si se plang de poluare …
  8. Din categoria celor de la punctul 7 fac parte si aia care duc libidinosenia si vrajeala la extrem si comenteaza cu copy-paste la toate mesajele femeilor cu acelasi mesaj si spun “V dati seama cat este de periculos pentru copilasi acest aer din parcare ? Este inadmisibil asa ceva. Ne punem viata in pericol. Lucrurile nu trebuie sa ramana asa!” =)))))) Fi-mi-ar scarba!
  9. Mai sunt FATALAII aia penibili aia care spun ZILNIC ca “nu mai merg in acest mall niciodata!” Dar ii vezi revenind zilnic si zilnic postand pe facebook =))))))))) Doamne =)))))))))
  10. Mai este o specie de homuncul de mall, aia bombardieri care merg prin mall cu glezna la vedere, isi parcheaza cotetu in parcare, dupa care stau in mall “SA TREACA ZIUA” :)))) iar acumm ca s-a bagat taxa de parcare, evident nu mai au vreme de stat cu telefonul degeaba la ureche pe la cafenele.
  11. Mai sunt bombardierii care merg la sala la World Class si sunt exact la fel ca penalii aia care isi cumpara BIEMVEURI si baga benzina de 15 lei … adica dau o gramada de bani pe abonamentu la WorldClass dupa care, =)))), dupa care se plang de taxa de parare de 3 lei =))))))) baaaaaa????? cum asa ceva ? =)))))))) In loc sa va bucurati ca aveti unde parca bolidul linistiti va ofticati ca trebuie sa dati 3 lei dupa ce dati toti banii plus ceva datorii pe abonamentul de WorldClass ? :)))))) Doamne in ce tara traim … vorba aia, saraci dar cu pretentii !!!! :))))
  12. Mai e o categorie, una foarte caracteristica acestei tari anume aia obsedata de capra vecinului, care cand ii intrebi de ce sunt atat de revoltati de taxa de parcare iti vor spune ca “Astia nu se mai satura de bani ma … Nu mai aveau din ce face bani si au bagat taxa de parcare!” :))))))
  13. Pe final, ar mai fi categoria celor care merg la Muntepe valea Parahovei inerea cand e traficul cel maimare TOCMAI pentru ca se se planga de trafic si sa posteze pe facebook. Stiti genul ala de lepre infecte si ipocrite ? No … si deastia gasiti printre leprele ce se plang de taxa de parcare din mall de acum doar ca sunt aia care ajung in fata barierei si isi dau seama ca “au uitat” saplateasca biletul :))))
  14. Renuntati sa mai dati vina pe Iulius Mall pentru prosita oamenilor ce uita sa plateasca, sau ca nu stiu sa plateasca cu cardul sau ca au doar bani marunti la ei!
  15. Haideti cu solutii si cereti celor de la Iulius-Mall inca vreo 5 aparate ca sa aiba lume aunde sa lateasca si inca vreo 2 aparate la bariera! Renuntati la cretinismul cu BOICOT-ul pur USR-ist cretinoid si fara nici un rost! Invatati sa fiti utili fiindca boicot si aratat cu degetu stie orice prost iar sa spuneti ca nu mai mergeti acolo e penibil fiindca o veti face deci sunteti fatalai ca nu va tineti de cuvant !

Oameni buni … haideti dracu daca tot ne place capitalismul si suntem toti de dreapta, haideti sa INVATAM ca mana intinsa fara contributie nu functioneaza !!! Orice lux pe lumea asta se plateste !!! Vrei in mall unde merge toata lumea si ai pretentia sa ai un loc de parcare ca sa nu te mai plangi ca nu gasesti loc de parcare ? Scoate dracu banu sau mergi dracu pe jos !!! E atat de simplu !!!

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile