Smarter_way_USA

Finlanda vs România – Despre educație, ipocrizie și tendința de îndobitocire a putorilor prin titluri cool “dă pă net”

17/02/2020 | Lume nebuna | 862 views

Ma dezgusta sa mai vad articole de’astea gen “Finlanda va deveni prima țară din lume, care va anula toate disciplinele școlare!” unde se lauda masuri luate de altii si prezentate direct ca fiind bune. Mi-e prea scarba sa mai vorbesc despre asta dar cand vad ca e un trend la nivel mondial asta, sincer nu ma mai mir cand vad atatia fatalai si maimute (ca sa nu zic moime sa se supere cei ce n-au vazut in viata lor DEX-ul) peste tot in lume si ne mai miram ca se duce dracu tot si nu mai e o virtute munca ci intinsu mainii CATRE cei ce muncesc.

Si uite asa o infecta bolnava mintal gen Greta ajunge vedeta in lumea intreaga pentru ca sta cu mana intinsa ea nefiind decat o simpla transformatoare de mancare’n rahat in timp ce oameni de stiinta care chiar ajuta mediul, nu aude nici dracu de ei ! Daca asta e noua educatie, fac ceva cu bolta pe educatia lor !

Mi-e prea scarba sa mai vorbesc despre asta dar cand vad ca e un trend la nivel mondial asta, sincer nu ma mai mir cand vad atatia fatalai si maimute (ca sa nu zic moime sa se sipere cei ce n-au vazut in viata lor DEX-ul) peste tot in lume si ne mai miram ca se duce dracu tot si nu mai e o virtute munca ci intinsu mainii CATRE cei ce muncesc.

Apropo de Finalanda … sa imi spuneti si.mie ceva companii extraordinare ce au aparut de acolo sau valori mari aparute in ultima vreme. Ca daca e asa buna educatia ar trebui sa se dea ora exacta la ei in orice domeniu.

Spre exemplu Nokia … ei bine se si vede unde au ajuns “modernizand” educatia ca n-au fost in stare sa inoveze si sa se adapteze pentru a tine pasul cu trendul telefoanelor mobile. Mai aduceti voi multe exemple aparute in ultima vreme din Finlanda ca eu nu stiu.

Haideti mai bine sa ne uitam pe ce am putea imbunatatim si sa incetam sa mai citim TITLURI care suna COOL si sa le luam pe nemestecate fiindca chiar si in cazul Finlandei sunt absolut CONVINS ca NU e chiar asa pe cum scrie in articolul acesta si ca de fapt s de drept siatuatia e ALTA.

Aaaaa si sa nu uitam ca tarile nordine cunt fruntase la sinucideri (probabil de educati ce sunt, fi-mi-ar scarba), la violuri si sa nu uitam, o ard cu mediu in gura de dimineata pana seara dar una din principalele surse de venit (la une!le tari chiar principala) este … PETROLUL, fi-mi-ar scarba si lua-le-s ipocrizia’n … cu toata educatia lor !!!

Educatia nu o faci DENIGRAND si DISTRUGAND ceea ce ai ci IMBUNATAIND ceea ce ai !!! Nu de alta dar ma ingrozeste cand aud homunculi spunand ca scoala ar trebui eliminata sau ca scoala e inutila si tot felul de mizerii care pastreaza prostii in zona de confort.

Cum arata astazi scoala asa va arata maine lumea! iar rezultatele se vad si se vor vedea tot mai bine!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile