Smarter_way_USA

Îmi vreau haterii înapoi !

20/02/2020 | Lume nebuna | 898 views

Astazi am primit un mesaj care m-a pus pe ganduri si m-a intristat maxim. Acea persoana care mi-a scris, ma urmareste de vreo 10 ani pe facebook, instagram, linkedin, dracu sa le ia pe toate platformele pe care am cont, si mi-a scris ca a observat ca in ultima vreme nu prea mai am hateri si ca am devenit mai serios.

Initial am zambit si am zis ca foarte tare, incepe lumea sa vrea sa ma cunoasca mai mult si sa ma asculte INAINTE sa ma judece. Dupa care am stat si m-am gandit ca daca omul asta are dreptate, inseamna ca e grav rau de tot … ceva nu fac bine.

Nu stiu cati dintre voi stiti dar cel mai bun marketing ti-l fac acele persoane care te injura, vorbesc pe la spate, te critica si te terfelesc in tot felul si asta deoarece ei PUN PASIUNE cu adevarat in treaba asta si practic te scutesc de bugete de marketing, gandit strategii noi si etc.

Ei bine, cand mi-am dat seama ca persoana respectiva ar putea avea dreptate, am zis ca hai ca ma pun pe treaba, sa gasesc pe net cretinisme, ipocrizii si tot felul de chestii de genu asta foarte des intalnite in lumea asta maaare si plina de cretini si de ipocriti. Am deschis laptopul, am dat pe NEW POST pe blog la mine sa scriu un articol ceva, si mi-am dat seama ca pe langa faptul ca nu aveam inspiratie de ce anume sa-mi pat p***, am inceput sa am tot felul de momente de genu “hai ma, ca e prea deplasat sa ma iau de … sa zic ca .. sa fac nu stiu ce.” si tot felul de chestii de genu, moment in care mi-am dat seama ca am imbatranit si ca tre sa imi intineresc spiritul.

Dupa care mi-am dat seama ca pe facebook, numarul de cretini si cretine la care le-am dat block a ajuns la sute sau mii de persoane … si mi-am dat seama ca de fapt alea sunt ajutoarele mele iar eu le-am dat block ca ultimul nesimtit.

ASADAR, cei ce stiti ca ati fost blocati de catre mine, si dintr-o data imi vedeti din nou postarile, va roaga fratele vostru sa treceti dracului la treaba! Am inteles, imi cer scuze ca v-am dat o vacanta atat de lunga, timp in care nu v-am mai dat nici un semn de viata si nici nu v-am lasat sa mi-l dati voi … imi cer mii de scuze! Sincer!

Iar pe viitor promit ca nu ma voi mai lasa pe tanjala, si promit solemn ca voi face tot posibilul sa va dau zilnic motive si inspiratie sa scoateti tot veninul si artileria grea fiindca are fratele vostru munitie pentru toti.

PS: Mi-a luat mai mult de 1 ora sa scot blockul la o mare parte din ele, dar mai scot si maine pe restu! Nu va dau add, ci voi face pe interesantu lasandu-va pe voi sa faceti primul pas. ❤

Numa bine, rau la nime!

PS2: Va dau si un ajutor ca sa incetpeti! Eu de cand am facebook-ul asta (adica de vreo 15 ani) intotdeauna imi dau LIKE la PROPRILE POSTARI :O Nu veti gasi niciodata. postare de-a mea care sa nu aiba vreo reactie de la mine !!! Va dati seama cat de NARCISIST pot sa fiu ? Practic ma cred si sunt buricul pamantului !!! Eu zic ca e un motiv intemeiat sa incepeti a-mi cere sa va bag carne in frigider <3 Aaaaa si inca ceva … in majoritatea postarilor mele veti gasi tot felul de greseli, mancat litere si chestii de genu … Si daca mai puneti si faptul ca ma doare fix in p*** de treaba asta si de parerile voastre si nu ma obosesc sa corectez fiindca am alte treburi pe planeta de facut, eu zic ca trebuie neaparat sa aparati si limba romana si sa ma terfeliti si pentru asta … astfel ma veti ajuta sa gasesc si cine e cel mai prost din curtea scolii … care INTOTDEAUNA e acea persoana care dintr-un text lung si argumentat, tot ce gaseste de zis e ca ai facut o greseala de scriere =))))))))

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile