Smarter_way_USA

Lista celor 25 de Ordonanțe de Urgență date de PNL. Să ne informăm, zic!

06/02/2020 | Politica | 1,119 views

Ca tot am observat multi cretini pe facebook (atat PSD-isti dar chiar si USR-isti necopti la minte) care din obsesia pentru ciolan au asemanat ordonantele de urgenta date de PNL ieri noapte cu ordonantele “noaptea ca hotii” date de PSD, va las mai jos lista tututor celor 25 de ordonante pentru a vedea daca este vreuna data in interes personal pentru a proteja vreun lider PNL sa nu faca puscarie precum a facut PSD-ul pentru a proteja cotetul insalubru de porci format din Dragnea & Co.

Am blocat multi prosti in ultima vreme, dar nu fac fata la cati prosti vad pe facebook asadar va rog, inainte sa va dati drumu la gura sa va DOCUMENTATI si sa vorbiti dracu in cunostiinta de cauza.

Haideti sa nu fim exact ca o mâță care isi varsa laptele inainte sa il bea si daca avem oportunitatea sa scapam de PSD cu ajutorul PNL-ului, haideti sa sustinem PNL-ul care chiar se straduie sa demonstreze ca pot insemna o alternativa buna si puternica pentru Romania.

Lista celor 25 de Ordonanțe de Urgență date de PNL:

  1.  ORDONANTA DE URGENTA pentru modificarea si completarea Legii nr.145/2019 privind statutul politistilor de penitenciare.
  2. ORDONANTA DE URGENTA pentru aprobarea Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolarii si elevii din 150 de unitati de invatamant preuniversitar de stat.
  3. ORDONANTA DE URGENTA privind modificarea si completarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.
  4. ORDONANTA DE URGENTA pentru modificarea si completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, precum si a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate.
  5. ORDONANTA DE URGENTA privind unele masuri pentru imbunatatirea si reorganizarea activitatii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.
  6. ORDONANTA DE URGENTA privind unele masuri financiare in vederea finalizarii proiectelor fazate finantate din fondurile Uniunii Europene aferente perioadei de programare 2014-2020.
  7. ORDONANTA DE URGENTA privind unele masuri pentru asigurarea descentralizarii managementului Fondurilor Europene structurale si de investitii, la nivel regional.
  8. ORDONANTA DE URGENTA privind unele masuri pentru implementarea proiectelor cu finantare din fonduri structurale in vederea evitarii riscului de decomitere pentru anul 2020, precum si de modificare si completare a unor acte normative.
  9. ORDONANTA DE URGENTA privind unele masuri pentru pregatirea portofoliului de proiecte destinat finantarii din fonduri externe nerambursabile pentru perioada de programare 2021-2027.
  10. ORDONANTA DE URGENTA privind instituirea Programului national de introducere a gazelor naturale in localitatile incalzite cu combustibil solid.
  11. ORDONANTA DE URGENTA privind recensamantul general agricol din Romania runda 2020.
  12. ORDONANTA DE URGENTA privind organizarea si desfasurarea Recensamantului Populatiei si Locuintelor din Romania in anul 2021.
  13. ORDONANTA DE URGENTA pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 41/1994 privind autorizarea platii cotizatiilor la organizatiile internationale interguvernamentale la care Romania este parte, precum si pentru aprobarea platii cotizatiei anuale in vederea participarii Institutului National de Statistica in calitate de asociat in cadrul Comitetului de Statistica si Guvernanta in Statistica al OCDE.
  14. ORDONANTA DE URGENTA pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.
  15. ORDONANTA DE URGENTA privind modificarea si completarea unor acte normative in materia alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor, precum si unele masuri pentru buna organizare si desfasurare a alegerilor parlamentare anticipate.
  16. ORDONANTA DE URGENTA pentru modificarea si completarea Legii nr. 364/2004 privind organizarea si functionarea Politiei Judiciare.
  17. ORDONANTA DE URGENTA privind stocurile de urgenta medicala, precum si unele masuri aferente instituirii carantinei.
  18. ORDONANTA DE URGENTA privind instituirea cadrului legal pentru acordarea unor ajutoare de stat de salvare
  19. ORDONANTA DE URGENTA pentru modificarea si completarea Legii petrolului nr. 238/2004 cu modificarile si completarile ulterioare.
  20. ORDONANTA DE URGENTA pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 19/2002 privind unele masuri pentru constituirea si utilizarea fondului locativ de protocol si bunuri mobile din domeniul public al statului, aflate in administrarea Regiei Autonome “Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat”.
  21. ORDONANTA DE URGENTA pentru modificarea si completarea unor acte normative cu impact asupra sistemului achizitiilor publice.
  22. ORDONANTA DE URGENTA pentru modificarea Legii educatiei nationale nr. 1/2011.
  23. ORDONANTA DE URGENTA pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 43/1997 privind regimul drumurilor.
  24. ORDONANTA DE URGENTA pentru completarea unor acte normative in domeniul transportului naval.
  25. ORDONANTA DE URGENTA pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul apararii nationale.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile