Smarter_way_USA

Lista companiilor de pe Wall-Street ce vor avea raportările financiare în perioada 10 – 14 februarie 2020

09/02/2020 | #earningsreport | 802 views

Saptamana aceasta una dintre acele saptamani din an in care NU ai cum sa nu ai in ce investi la bursa fiindca in aceasta saptamana, cele mai mari companii de pe WallStreet vor raporta rezultate financiare! Asadar, aveti in aceasta poza lista celor mai importante companii ce vor avea raportarile financiare saptamana aceasta.

Personal eu am investitii in Lyft, Akamai, CVSHealth, Cisco, MarathonOil Applied Materials, Alibaba, Pepsico, Kraft Heinz, WasteMangement, NVIDIA si Yandex si inca mai stau pe ganduri cu cateva pentru finalul saptamanii.

Care dintre ele vor performa cel mai bine ? Vom vedea, INSA, pentru a ne si bucura de profiturile lor, ceea ce trebuie sa facem e sa investim in actiunile acestor companii.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile