Smarter_way_USA

Lista companiilor de pe Wall-Street ce vor avea raportările financiare în perioada 3 – 7 februarie 2020

01/02/2020 | #earningsreport | 1,007 views

Saptamana aceasta una dintre acele saptamani din an in care NU ai cum sa nu ai in ce investi la bursa fiindca in aceasta saptamana, cele mai mari companii de pe WallStreet vor raporta rezultate financiare! Asadar, aveti in aceasta poza lista celor mai importante companii ce vor avea raportarile financiare saptamana aceasta.

Personal eu am investitii in Alphabet (Google), NXP, Snapchat, Disney, Ford, Match, Sony, Spotify, General Motors, iRobot, Qualcomm, Peloton, Uber, Twitter, Abbvie si Pinterest si inca mai stau pe ganduri cu cateva pentru finalul saptamanii.

Care dintre ele vor performa cel mai bine ? Vom vedea, INSA, pentru a ne si bucura de profiturile lor, ceea ce trebuie sa facem e sa investim in actiunile acestor companii.

Cel mai optimist sunt cu urmatoarele:

  • Alphabet (Google) – fiindca pe langa activitatea principala a celebrului motor de cautare din care castiga enorm de multi bani din publicitate, Google e o companie care, alaturi de microsoft, apple, amazon si facebook, are detineri in enorm de multe companii cu un potential urias de dezvoltare pe viitor, mai ales in inteligenta artificiala, internet of things, fintch si asa mai departe.
  • Snapchat si Pinterest – Aceste doua retele sociale, fiecare pe segmentul lor, incep sa isi optimizeze cat mai bine metodele de monetizare incepand sa aiba venituri destul de bune din publicitate. Cel putin in cazul snapchat, spre surprinderea multora, segmentul de varsta 12-18 ani sau ana in 24 de ani e un segment ce oate fi monetizat in extrem de multe forme. Nu uitati ca mai ales in cazul copiilor, cand vor ceva, parintii cam executa :) Iar colaborarea dintre Snapchar si Disney sau Snapchat si Euronews, in timp se va vedea in rezultate. Aaa si sa nu uit, Pinterest a inceput sa adauge in imagini linkuri catre magazine care vand produsele ce se afla in imaginile produse de utilizatori, compania castigand astfel comision.
  • Qualcomm – datorita faptului ca daca toti producatorii de smartphone au raportat cresteri ale vanzarilor, teoretic si Qualcomm care este producaor foarte mare de chipuri si semiconductori pentru smartphone si electronice ar trebui sa fi avut vanzari pe masura … Sa speram ca am anticipat bine :)
  • Match (Tinder) – nu cred ca mai e nevoie sa spun ca e in continua crestere treaba cu aplicaiile de mobil pentru matrimoniale :) iar daca mai punem ca compania a anuntat ca venitul pe utilizator a inceput sa creasca fiindca multi platesc functionalitati extra … the sky is the limit :))
  • Spotify – Cu totii ascultam muzica, si au trecut de mult vremurile in car ene salvam muzica pe cd-uri sau pe stick pentru a asculta acasasau in masina sau cand ne plimbam sau facem sport. In zilele noastre platforme de genu Spotify castiga enorm de mult teren atat pe partea de muzica cat si pentru podcastui care sunt in continua crestere.
  • Abbvie  – este un producator de medicamente ce are si un fond de investitii in tot felul de companii din sectorul medical si mai nou inclusiv in companii producatoare de diverse produse ce au la baza canabisul in scop terapeutic care e un sector la inceput de drum dar cu potential mare de crestere in viitor odata cu legalizarea lui in cat mai multe tari din lume pe langa Canada unde e toata spuma acestor producatori dar as adauga si UK si inca cateva pe care le numeri pe degetele de la o mana.
  • iRobot – este un producator de tot felul de roboti ce au la baza inteligenta artificiala ce sunt utilizati atat pentru exploarea spatiala cat si in sectorul militar … deci na … treaba buna si va fi din ce in ce mai buna in urmatorii ani, asadar voi ramane investitor in astfel de companii mult timp de acum incolo.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile