Smarter_way_USA

Despre lecția trăitului clipei și ignorarea zilei de mâine a românilor atât economic cât și social!

22/03/2020 | Diverse | 1,956 views

Va aduceti aminte cand s-a pus la vanzare lantul de magazine PROFI ce avea undeva la vreo 450-500 de magazine prin tara ?!? Am avut vreo 10 postari in perioada aia atat de grupul INVEST CLUB cat si pe profil la mine ca ROMANIA ar trebui sa le faca o oferta si sa cumpere tot lantul de magazine.

Mi se raspundea ca nu e o idee buna ca statul e cel mai prost administrator (ceea ce nu e neaparat gresit, dar oricum) si chestii de genu.

Ei bine, in SITUATII DE CRIZA, precum acesta din zilele astea cu CORONAVIRUS-ul, tot acei romani blameaza lanturile de magazine ca ne scot banii din tara (lucru adevarat, dar suntem si noi vinovati) si dintr-o data sunt impotriva lor!

La fel si cu bancile, toti romanii spun ca bancile ne fura si ca romanii au doar de pierdut din cauza lor in timp ce proprietarii bancilor fac bani de pe seama noastra.

Poi va intreb, de ce nu am noi romanii mai destepti si sa cumparam PRODUSE FABRICATE IN ROMANIA si sa investim in actiunile acelor companii, si sa avem cont in banci doar la bancile romanesti si sa avem actiuni la acele banci si sa ne facem cumparaturile doar de la lanturi de magazine romanesti si sa avem actiuni la acele companii sau sa avem curent electric de la companii romaesti si sa avem actiuni la acele companii si asa mai departe ???

Eh … chiar si in aceste momente sunt convins ca se vor trezi multi “deosebiti” traitori de clipa pe care ii doare in cur de ziua de maine si prefera doar sa traiasca iua de azi dar sa se planga si sa isi faca griji pentru ziua de maine!

Aceasta pandemieva schimba mentalitatea multor oameni si vor invata de ce e bine sa asculti oamenii de stiinta cand avertizeaza de ani de zile ca vom putea avea parte de un virus de care trebuie sa avem grija, si vor invata multi oameni cat este de important sa cumparam produse romanesti si sa ne sustinem tara si antreprenorii pentru a ne fi bine la toata lumea.

Si astfel vom invata sa fim mult mai buni si mai preocupati de sanatatea noastra si a celordin jur fiindca altfe, iata, cu totii putem avea de suferit atat la sanatate cat si financiar din cauza problemelor economice ce le poate produce o pandemie sau diverse alte situatii de criza!

De asemenea, sper din tot sufletul ca si politicenii acestei tari fiindca si ei sunt romani sa invete cat de periculos e sa ne vindem tara si activele valoroase in vremuri bune si cat de rau ne va parea in vremuri de criza ca am facut acest lucru !

Altfel, daca nici asa nu invatam nimic, ne meritam soarta!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile