Smarter_way_USA

E plin de “prezicători” la bursă! Păcat că sunt fake şi săraci lipiți pământului!

14/03/2020 | Bursa & Investitii | 1,004 views

Iar revin cu o postare despre jisaturi, previziuni, si nostradamusi inchipuiti ce apar ca ciupercile dupa ploaie !

Deja am vazut peste 10 jisători de-astia ce au spus de-alungu timpului ca vine criza si in 7482742 comentarii de-a lor de pe facebook au tot PREVENIT (pfaaa) lumea ca vine criza si au tot dat prognoze si le cauta ACUM doar pe alea care is mai apropiate de ce se intampla acum si le fac acum publice. 😂

Si se gasesc vesnic CRETINI sau incepatori (dar tot cretini si astia si am sa explic mai jos de ce) care pun botu ! WTF ???

Orice om cu minim 2 neuroni in cap si care o avut tangenta macar la nivel basic cu bursa isi da seama ca astea nici macar coincidente nu sunt … sunt cretinisme si/sau TICALOSII si atat !!! Nu exista previziuni si mizerii deastea! Nu exista!

Ba nici Buffett nu-si permite astfel de ticalosii dar in rest e plin de deastia care gasesc interesante prezicerile si jisaturile ca na … poate is bagati si ei in seama!

Hai sa spunem ca as da 2 bani pe unu care si-a vandut casa, masina, nevasta, copii si absolut TOT ce are FIX inainte sa inceapa scaderile (ba da fix inainte cu 1 zi!!!) si a bagat tot CU LEVIER de 100 si a facut vreo 73 de MILIARDE de DOLARI.

Dar nici pe ala n-as da 2 bani dar macar l-au lauda pentru NOROC ! Doar si exclusiv pentru NOROC!

Si spun asta fiindca vad multi care apar si spun “vezi ma? Tre sa fi facut pentru bursa asta! Tre sa ai informatii sau sa ai un al 6-lea simt! Altfel nu mere treaba la bursa!” Tre sa ai pe dracu sa va scarpine !!!

Intelegeti odata pentru totdeauna ca la bursa nu exista previziuni, prognoze si jisaturi! Exista eventual ticalosii si nevoie de bagat in seama ! Dar ticaloase nevoi de bagat in seama, fiindca altfel n-am cum sa le numesc.

La bursa investesti si te expui anumitor riscuri. Toata ideea e cat de bine ti-e diversificat portofoliul in asa fel incat sa fii safe in orice situatie.

Si repet ceva ce v-am spus de 1000 de ori: Toti sunt buni si experti la bursa cand bursa e in crestere! Hai dracu sa vedem care sunt buni SI cand se duce totul dracu si care chiar devin mai bogati in acele momente!

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile