Smarter_way_USA

Lista companiilor de pe Wall-Street ce vor avea raportările financiare în perioada 30 martie – 3 aprilie 2020

30/03/2020 | #earningsreport | 521 views

Saptamana aceasta va fi una interesanta la bursa deoarece au inceput sa apara semanle bune de revenire si astazi deja au inceput pietele sa creasca.

Recomand sa investiti cu cap si sa nu va lacomiti prea tare in conditiile in care coronavirusul isi face de cap din ce in ce mai mult la nivel mondial si situatia nu pare a fi foarte roz.

Aveti in aceasta poza lista celor mai importante companii ce vor avea raportarile financiare saptamana aceasta.

The most anticipated earnings releases scheduled for the week are RH #RH, BlackBerry #BB, Village Farms #VFF, Chewy #CHWY, CarMax #KMX, Walgreens Boots Alliance #WBA, Paysign #PAYS, Titan Pharmaceuticals #TTNP, Constellation Brands #STZ, and Cal-Maine Foods #CALM.

Personal eu cel mai interesat sunt de Constellation Brands (STZ) adica compania din spatele berii Corona :)

Care dintre ele vor performa cel mai bine ? Vom vedea, INSA, pentru a ne si bucura de profiturile lor, ceea ce trebuie sa facem e sa investim in actiunile acestor companii.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile