Smarter_way_USA

Rămânem acasă sau trecem la treabă cum poate fiecare ?

30/03/2020 | Diverse | 1,824 views

Mi-am adus aminte de un citat al lui Octavian Paler, care suna asa: “Așteptarea ne dă iluzia că facem ceva așteptând, când, de fapt, nu facem altceva decât să murim suportabil, puțin câte puțin”.

Iata ca desi au trecut vreo 2 luni de la inceperea carantinei, oamenii inca stau acasa ca si cum ar fi weekend, desi, in weekend, in conditii normale, macar se mai facea consum (restaurante, cafenele, etc).

De ani de zile asteptam o criza economica ca sa ma bucur de ieftinelile de la bursa insa niciodata nu m-am gandit la o criza in care toata lumea sa stea acasa si sa nu se munceasca. Asta nu-mi place deloc!

Sper ca incepand de azi sa inceapa guvernul nostru sa gaseasca solutii de scos romanii inapoi in campu muncii. Nu se mai poate cu statu asta de’ampulea acasa. Ajungem sa ne pu em pe butuci intreaga economie fratilor! Nu vom muri de virus dar vom ajunge sa ne tavalim de foame sau piete financiare facute praf.

Trebuie sa se iasa la munca ! Dragi guvernanti, incercati sa va descurcati si sa gasiti o solutie fara sa tineti oamenii in casa fiindca o sa se aleaga prafu si pulberea de tot daca nu ies oamenii la munca! De unde o sa le dati de mancare la toti ??? Au mai venit si vreun milion din diaspora ! Ce faceti cu ei ? Cine le da de mancare la aia si din ce ca ei nu-si vor putea produce banii daca nenorociti economia!

Trebuiesc gasite solutii cat mai repede. Nu stiu, sa scoatem tineretu la treaba si sa ne asumam ca daca se infecteaza ii izolam acasa sa se trateze singuri si sub indrumarea unor medici telefonic eventual. Ce dracu, hai macar noi tinerii sa facem pasul asta si sa lasam pe cei dragi mai in varsta sa stea inca acasa pentru ca daca se vor infecta ei sa fie loc de ei in spitale.

Am vazut ca presedinte Klaus Iohannis a fost la ceva inaugurare de spital facut in timp record de catre armata. Foarte frumos dar haideti sa mai facem vreo 10 de’alea.

Uniunea Europeana ce mortii ei face ? La ce folosesc banii aia pe care toate tarile membre ii vâră in fiecare an ??? Ar trebui sa se goleasca fondurile alea acum si sa se faca spitale in fiecare atat membru si dotat cu echipamente sau nustiu, ORICE dar sa se faca utili ca altfel dupa toata treaba asta cu coronavirusu nu o vad bine si tare ma tem ca in 2-3 ani se duce dracu si UE daca nu-si arata utilitatea.

De asemenea, cei ce aveti posibilitati financiare, va rog continuati sa donati la fundatii care se ocupa cu aprovizionarea/constructia spitalelor fiindca ORICUM vor fi utile aceste donatii atat perioada asta cat si pe viitor.

Daca aveti fabrici care puteti produce masti, halate si tot felul de echipamente necesare acestei perioade, nu ezitati sa contactati autoritatile si sa cereti comenzi ! DA, sa cereti comenzi fiijdca daca nu le cereti voi, le vor cere strainii!

Impreuna vom reusi sa trecem peste DOAR daca nu stam sa frecam menta, asadar faceti fiecare ce puteti si cum puteti (chiar si de acasa) dar nu putreziti degeaba!

ATENTIE: Nu instig lumea sa iasa din casa ! Instig lumea sa caute ceva de facut sa isi produca hrana/bani iar guvernantii sa gaseasca o varianta sa scoata oamenii la munca fiindca altfel prea mult nu putem continua asa si va fi foamete mare!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile