Smarter_way_USA

Riot Blockchain (RIOT) – O modalitate bună de a investi la BURSĂ în mineri de Bitcoin

17/03/2020 | #crypto, Bursa & Investitii | 1,667 views

Inca din vara v-am recomandat celor ce nu doriti sa investiti in BITCOIN dar va intereseaza sa investiti in Blockchain si in companii listate la bursa ce au legatura cu acest sector, sa va uitati peste RIOT Blockchain (RIOT).

Dupa cum vedeti din vara pana acu m ati fi putut face in profit de peste 260% investind in aceasta companie.

RIOT Blockchain Inc. se ocupa cu mineritul bitcoin si isi propune sa fie unul dintre cei mai mari si cei mai ieftini producatori de bitcoin din America si de ce nu, chiar si din intreaga lume!

De asemenea, din profitul realizat din mineritul de bitcoin, compania face investitii in start-up-uri de Blockchain si inteligenta artificiala (AI).

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile