Smarter_way_USA

Lista companiilor de pe Wall-Street ce vor avea raportările financiare în perioada 13 – 17 aprilie 2020

14/04/2020 | #earningsreport | 302 views

Saptamana aceasta una dintre acele saptamani din an in care NU ai cum sa nu ai in ce investi la bursa fiindca in aceasta saptamana, cele mai mari companii de pe WallStreet vor raporta rezultate financiare!

Va recomand sa investiti cu cap si sa nu va lacomiti prea tare in conditiile in care coronavirusul inca isi face de cap la nivel mondial si situatia nu pare a fi foarte roz si motive de scaderi bursiere ar mai putea veni.

Asadar, aveti in acest articol lista celor mai importante companii ce vor avea raportarile financiare saptamana aceasta.

The most anticipated earnings releases scheduled for the week are JPMorgan Chase #JPM, Johnson & Johnson #JNJ, Rite Aid #RAD, Bank of America #BAC, Wells Fargo #WFC, UnitedHealth Group #UNH, Conn’s #CONN, Citigroup #C, Aphria #APHA, and Fastenal #FAST.

Personal eu cel mai interesat sunt de JPMorgan, Abbott, RiteAid, BlackRock, Citibank, USBancorp, Bank Of America, Goldman Sachs, Wells Fargo, Aphria, United Helth, Johnson & Johnson si incama gandesc la cateva pana la finalul saptamanii.

Care dintre ele vor performa cel mai bine ? Vom vedea, INSA, pentru a ne si bucura de profiturile lor, ceea ce trebuie sa facem e sa investim in actiunile acestor companii.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa consultanta@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile