Smarter_way_USA

Lista companiilor de pe Wall-Street ce vor avea raportările financiare în perioada 20 – 24 aprilie 2020

20/04/2020 | #earningsreport | 868 views

Saptamana aceasta una dintre acele saptamani din an in care NU ai cum sa nu stii in ce sa investesti la bursa fiindca in aceasta saptamana, cele mai mari companii de pe WallStreet vor raporta rezultate financiare!

Va recomand sa investiti cu cap si sa nu va lacomiti prea tare in conditiile in care coronavirusul inca isi face de cap la nivel mondial si situatia nu pare a fi foarte roz si motive de scaderi bursiere ar mai putea veni.

Asadar, aveti in acest articol lista celor mai importante companii ce vor avea raportarile financiare saptamana aceasta.

Cele mai asteptate raportari financiare de saptamana sta sunt: Snapchat, Netflix, IBM, Chipotle, Delta Airlines, Las Vegas Sands, Intel, Southwest Airlines, Dominos Pizza, Lam Research, Nasdaq, Alcoa, American Express, Lilly, Verizon, Sanofi, Biogen si AT&T.

Personal eu cel mai interesat sunt de Netflix, Dominos pizza, Las Vegas Sands, Biogen, Delta Arilines, Soutwest Airline, IBM, Lilly si inca ma gandesc la cateva pana la finalul saptamanii.

Care dintre ele vor performa cel mai bine ? Vom vedea, INSA, pentru a ne si bucura de profiturile lor, ceea ce trebuie sa facem e sa investim in actiunile acestor companii.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile