Smarter_way_USA

Lista companiilor de pe Wall-Street ce vor avea raportările financiare în perioada 20 – 24 aprilie 2020

20/04/2020 | #earningsreport | 1,092 views

Saptamana aceasta una dintre acele saptamani din an in care NU ai cum sa nu stii in ce sa investesti la bursa fiindca in aceasta saptamana, cele mai mari companii de pe WallStreet vor raporta rezultate financiare!

Va recomand sa investiti cu cap si sa nu va lacomiti prea tare in conditiile in care coronavirusul inca isi face de cap la nivel mondial si situatia nu pare a fi foarte roz si motive de scaderi bursiere ar mai putea veni.

Asadar, aveti in acest articol lista celor mai importante companii ce vor avea raportarile financiare saptamana aceasta.

Cele mai asteptate raportari financiare de saptamana sta sunt: Snapchat, Netflix, IBM, Chipotle, Delta Airlines, Las Vegas Sands, Intel, Southwest Airlines, Dominos Pizza, Lam Research, Nasdaq, Alcoa, American Express, Lilly, Verizon, Sanofi, Biogen si AT&T.

Personal eu cel mai interesat sunt de Netflix, Dominos pizza, Las Vegas Sands, Biogen, Delta Arilines, Soutwest Airline, IBM, Lilly si inca ma gandesc la cateva pana la finalul saptamanii.

Care dintre ele vor performa cel mai bine ? Vom vedea, INSA, pentru a ne si bucura de profiturile lor, ceea ce trebuie sa facem e sa investim in actiunile acestor companii.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile