Smarter_way_USA

Munca de acasă: Compania din spatele platformei de comunicare video Zoom şi-a dublat valoarea la bursă. Iată cum putem investi în ea

02/04/2020 | Diverse | 1,330 views

Lumea in aceasta perioada de pandiemie de coronavirus trece rintr-o perioada de schimbare atat din punct de vedere al programului de zi cu zi cat si din punct de vedere al modului in care merge la scoala/liceu/facultate, participarea la cursuri/evenimente si chiar in ceea ce priveste modul de a “merge” la locul de munca.

Foarte multe scoli, licee, universitati si companii au trecut pe sisteme de comunicare online precum ZOOM.us care este un serviciu oferit de compania Zoom Video Communications care este listata la bursa sub simbolul ZM. Doar în data de 11 martie Zoom a înregistrat 343.000 de descărcări la nivel global.

Acţiunile companiei Zoom Video Communications, s-au apreciat de la începutul anului cu peste 120%, de la pretul de 68 de dolari pe unitate la finele anului 2019 şi până la 150,9 dolari acţiunea la final de martie.

Platforma Zoom, folosită pentru videoconferințe și întâlniri virtuale este folosită în această perioadă atât în mediul de business, cât și în domeniul educației pentru cursuri online. Eric Yuan, acum în vârstă de 50 de ani, a fondat Zoom în 2011. Născut în China, i s-a refuzat de 10 ori viza de intrare în SUA până să reușească să ajungă în Silicon Valley.

Aplicaţia Zoom a început să fie folosită în rândul a tot mai multe companii, în contextul în care răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 a determinat societăţile să implementeze munca de acasă sau să mute conferinţele şi şedinţele în online.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile