Smarter_way_USA

Robert Kiyosaki: “Dolarul este pe moarte, cumpărați Bitcoin”

08/04/2020 | #crypto | 1,395 views

Citeam azi dimineata ca autorul popularei carti ”Rich Dad Poor Dad”, Robert Kiyosaki, sustine ca dolarul american este pe moarte. El a recomandat americanilor să folosească banii pe care guvernul ii distribuie si sa ii investească in Bitcoin sau metale prețioase.

„Dolarul este pe moarte. Oamenii au nevoie disperată de bani. E foarte trist. Dacă guvernul vă oferă bani gratuit, luați-i și cheltuiți-i înțelept. Nu economisiți. Cumpărați aur, argint, Bitcoin. Dolarul moare”.

„Banii sunt o idee susținută de încredere, reprezentând contravalorarea muncii depuse, într-un format ce poate fi tranzacționat. Dacă oamenii sunt plătiți să nu muncească, acest lucru distruge încrederea în rolul dolarului și scade valoarea acestuia. Aveți încredere în aur, argint și criptomonede, deoarece acestea au valoare pentru populației”.

Personal sunt de parere ca, din nou, omul bate campii, ca de obicei, si sunt de parere ca dolarul intr-o forma sau alta se va tine bine si ca nu va fi nici pe departe ‘pe moarte’.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Voi ce spuneti ? Cum mai stati cu investitiile in Bitcoin ? Ati mai cumparat, ati mai vandut, ati ramas pe HOLD, ce faceti perioada asta ?

Eu am mai cumparat Bitcoin la 5000 de dolari inca o tura si i-am lasat acolo … acum vad ca e la $7296 insa nu prea ma uit peste pretul bitcoin-ului fiindca mi-am pus take profit la 20.000 no metter what :) Mai ales, repet, mai ales ca am investit in bitcoin inca de cand era 256 dolari bucata! :)

Stiu, pentru unii greu de crezut, pentru altii este foarte probabil insa pentru mine Bitcoin-ul este, a fost si va ramane o investitie pe termen lung, asadar cu cat va scadea mai mult cu atat va fi mai valoros si mai tentant la cumparare.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile