Smarter_way_USA

“The platform” – Un film din care se poate învăța cum poate supravițui o societate în perioade de criză financiară sau pandemie

23/04/2020 | Recomandari | 1,427 views

Ma uitam aseara la un film numit Platforma pe care il gasiti pe Netflix si ma gandeam cat de bine facut/gandit filmul pentru perioada asta cu coronavirusul si stat inchisi in casa.

Se promoveaza cam mult ideea de socialism si rationalizare cei drept, dar ORICUM se poate foarte usor trage niste concluzii SANATOASE din acest film si anume ideea ca chiar daca esti sus si ai de toate, e bine sa te gandesti si la cei de sub tine pentru ca nu stii niciodata cand ajungi si tu la niveluri mai mici.

Povestea ne prezinta o platforma pe 250 de niveluri, unde la fiecare nivel este o celula unde sunt inchisi 2 oameni. La nivelul 250 apare o masa PLINA DE MANCARE, sta cateva minute dupa care coboara la nivelul 249, dupa care la 248 si tot asa si EVIDENT mancarea ramane din ce in ce mai putina fiindca la fiecare nivel oamenii mananca ca spartii ca sa fie siguri ca rezista fara sa moara pana A DOUAZI cand vine alta masa, astfel incat pe fiecare II DOARE IN COT de cata mancare ramane la nivelurile de sub ei.

Mna … nu vreau sa va povestesc tot filmul ca nu ar mai avea acelasi farmec, va las sa il urmariti pentru a va da seama cat de IMPORTANT e sa te gandesti si la ceilalti pentru a reusi sa trecem cu totii cu bine peste perioade mai putin bune.

Asadar, chiar daca sunt un capitalist convins de cand ma stiu, va spun ca uneori e foarte bine si sanatos sa ne gandim si la ceilalti si sa facem sa fie bine, sa traim cu totii pentru ca noi, capitalistii, sa putem castiga si mai multi bani dar in acelasi timp sa putem avea siguranta, ca ne va fi bine si cand ne va fi mai rau :)

Aveti trailer-ul filmului “The Platform” aici:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile