Smarter_way_USA

Așteptări mari pentru raportările financiare ale producatorului de echipamente sportive și cursuri de fitness online PELOTON!

06/05/2020 | #earningsreport | 593 views

Diseara avem raportarile financiare ale companiei americane producatoare de echipamente sportive și cursuri fitness online Peloton pe care le astept de multa vreme fiindca investitia in ea poate fi trecuta foarte usor la categoria easy money perioada asta. De cateva zile creste incontinuu cate 6-7% in asteptarea raportarilor iar diseara aflam in sfarsit daca am anticipat bine sau nu.

Puteti investi in Peloton, aici: https://bit.ly/2WwRLPp

Produsul său principal este o bicicletă staționară care permite utilizatorilor să participe de la distanță la cursuri care sunt transmise de la studioul de fitness al companiei, aceeastea fiind realizate într-un mod care-ti creează senzația unui antrenament live, cu prezență în sala de fitness. Pe lângă bicicleta staționară, Peloton oferă și alternativa bandei de alergat cu cursuri specifice, acest serviciu fiind adus pe piață la sfârșitul lui 2018.

Va raporta peste asteprai? Eu zic ca DA! Vedem diseara :)

Daca credeti la fel ca mine, puteti investi cu incredere folosind aceasta platforma de tranzactionare: https://bit.ly/2WwRLPp

De asemenea avem si raportari de la PayPal (procesator de plati online), Etsy (magazin international de produse handmade), Lyft (concurentul UBER) si Square (procesator de plati online).

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile