Smarter_way_USA

#conspiraționismul: Cea mai profitabilă idee de afaceri bazată pe vulnerabilitatea oamenilor în vremuri de criză

04/05/2020 | Antreprenoriat, Lume nebuna | 1,120 views

Hai sa va spun de ce incep sa-mi placa PROMOTORII conspiatilor :) (nu cretinii ce pun botu ci promotorii lor).

Citeam azi un articol cum ca s-au facut studii de IQ si ca s-a descoperit ca oamenii devin din ce in ce mai prosti … (aveti linkul aici).

Păăăi, avand in vedere ca am inceput sa vad pe instagram reclame cum unii incep sa gaseasca ca fiind un business bun sa inceapa o afacere de prostit pe prosti, ca au vazut extraterestrii si ca foarte curand vine ceva ce nu ne asteptam … nici nu ma mir :))) Conspiratiile cu 5G si alea anti-vaccin deja sunt penibile fata de ce le debiteaza unor ANTREPRENORI mintea :)

Zicea unu in video respectiv ca a si conversat cu extraterestrii si ca i-au propus sa mearga cu ei pe planeta lor sa munceasca acolo :)))) Ba esti prost ? :))) Cat de taaaaaare <3

Brian Rose de la LONDON REAL, dumnezeu pe pamant in business-ul asta cu tăhuiala, a facut ieri un material video cu unu ce a fost banat pe facebook si youtube pentru conspiratii si a deasit recordul MONDIAL de numar de oameni ce se uitala live stream in acelasi timp, A avut peste 1 milion de oameni in acelasi timp !!! Ca sa va faceti o idee, pana acum recordul era detinut de Donald Trum cand a castigat alegerile din America :))))) BAAAA voi realizati ce va spun cat de GENIAL e business-ul asta ??? :)))

Am tot resptectul pentru cei ce prostesc pe prosti, jur! Sunt GENIALI oameni de afaceri !!! Absolut geniali. MAI ALES ca traim acele vremuri, cand lumea e cu nervii la pamant, deci foarte VULNERABILI la orice conspiratii si cretinisme!

Mi-e foarte scarba insa de cei ce sunt ATAT de cretini incat pun botu la tot felul de cretinisme pentru simplul motiv ca suna interesant :)))) Cu siguranta cunoasteti cu totii astfel de personaje.

Acum intelegeti de ce mi-am batut si o sa-mi bat p*** de cei ce sunt atenti la CUM ANUME li se spune ceva si nu la ce anume LI SE SPUNE ? Ei bine, deaia imi bat p**a si deaia mi-a fost si imi va fi scarba de tot ce inseamna prostie si MAI ALES pentru ipocrizie si oameni ce isi alge cuvintele pentru a parea altfel decat sunt !

De ce anume ii respect pe cei ce prostesc pe prosti ? Pentru ca sunt cei mai UTILI si mai PROFESIONISTI oameni in demersul de a AJUTA planeta asta sa dea dracu cu capu de pamant atat de tare incat sa sa-si dea RESET la creier si inceapa sa-si foloseasca capu daca tot il au pe umeri.

Foamea si confortul te pastreaza CRETIN, dar coroborat cu o dauna totala sigur-sigur ori te oamoara ori te face geniu! Ambele variante sunt UTILE pentru aceasta planeta si o duc la evolutie ! Selectie naturala i-am putea spune!

DA! Ca sa revin la titlul postarii, va spun doar ca ORICE business ai avea, daca bagi ceva conspiratii in prospectul de marketing al companiei, sigur-sigur in aceste vremeuri iti va creste EXPONENTIAL numarul de potentiali clienti !

Oamenii vor intotdeauna sa se revolte impotriva oamenilor cu bani (daca sunt cei mai bogati din lume gen Bill Gates cu atat ai mult), companii mari (daca sunt farmaceutice cu atatmai mult) si in principiu de orice are succes. E in natura umana sa faca asta! Unii prefera sa stea si sa ramana in prostia lor si atunci pentru a-si pastra confortul trebuie sa gaseasca altii ca ei, la fel de slabi si de fatalai pentru a se simti bine.

Ei bine acesti oameni sunt majoritatea si orice om de afaceri trebuie sa-i mulga. Si foarte bine ca-i mulge fiindca INDIRECT ii ajuta sa dea cu capu gra de tot, pentru a-si da reset, dupa care evident incepe evolutia!

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile