Smarter_way_USA

“Daca cred ca exista coronavirus si el nu exista, n-am pierdut nimic. Daca nu cred ca exista si el exista, am pierdut totul” 😂

06/05/2020 | Lume nebuna | 875 views

Chestia asta cu “Crezi in coronavirus ?” e fel ca aia cu crezutul in Dumnezo sau alti prieteni imaginari, doar ca exista o mare diferenta. Stiti vorba aia: “Daca cred ca exista Dumnezeu si El nu exista, n-am pierdut nimic. Dar daca nu cred ca exista si El exista cu adevarat, atunci am pierdut totul.” 😂

NO, asa-i si cu coronavirusu asta :) Doar ca … aici vine vorba de medicina, si eu intotdeauna am fost pe sistemul ca prefer sa mor pe seama devoltarii in bine a medicinei decat sa mor pe seama unor boschetari care-si dau cu parerea pe internet ca totul e o conspiratie si ca nu trebuie sa ne facem griji de nimic, in timp ce MEDICINA de pe toata planeta, deci nu doar aia din Romania, considera ca e serioasa treaba si ca trebuie tinuta sub control.

Nu de alta dar daca e sa ne uitam in istorie la poliomielita, variola, ciuma bubonica, febra galbena, holera, gripa spaniola, SARS, ebola, si multe alte boli … daca nu era medicina, eram rasi de mult de pe fata pamantului :)

PS: Asta nu inseamna ca sunt de acord cu statul in casa. Dar asta pentru ca atat ma duce capu pe mine … insa am incredere ca medicii stiu mai bine decat mine si ca au alta treaba pe planeta decat sa ma tina pe mine de-ampulea acasa.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile