Smarter_way_USA

Despre ipocrizia infectă a celor ce s-au isterizat la poza cu Orban&Co. fumând și nepurtând mască în birou de ziua lui

30/05/2020 | Lume nebuna | 4,928 views

E plin de distribuiri pe facebook cu poza unde apare premierul Orban si colegii lui de ZIUA LUI DE NASTERE in birou fumand si nepurtand masca. Toata turma de IPOCRITI INFECTI o distribuie si posteaza crizati ca iata ce se intampla si cum ne este condusa tara.

Departe de mine gandu de a lua apararea cuiva insa eu de felul meu gandesc foarte pragmatic si asa cum ma stiti am caracrer nu sunt fatalau ce-si IMPORTA parerile de la altii. Asadar, propun tuturor fatalailor si fripturistelor ce s-au isterizat la poza asta sa gandeasca cu capu lor cum ar fi procedat ei/ele daca erau in locul lui Orban, sa fie ziua lor de nastere, sa vina colegii peste tine si sa iti ureze La Multi Ani ?

Ia spuneti ipocritilor si fripturistelor, oare nu le-ati fi oferit o cafea, un whisky, un trabuc, o mancarica sau ce dracu si-ar fi dorit fiecare ?

Va mai intreb un lucru, ca tot a inceput isteria cretinilor ca problema e ca au FUMAT si nu au purtat masca, va intreb la fel ca mai sus, daca ati fi intr-un spatiu INCHIS si ati avea o fucking zi de nastere (dracu sa va scarpine de ipocriti infecti) indiferent, REPEPT pentru cretini, INDIFEREBT ce functie publica sau nepublica ati avea, v-ati fi aprins o tigara sau v-ati da masca jos ca sa puteti bea/fuma dracu linistiti ????????? Ia spuneti japitelor ipocrite.

Asta e problema tarii ca niste oameni, REPET, niste oameni din politica (indiferent ca e vorba Orban sau CIolacu sau Barna) fumeaza o tigara si nu poarta masca in biroul LOR ?!? Problema era daca in spatiu public undeva ar fi facut asta fiindca atunci ar fi dat un exemplu gresit populatiei.

Eu de exemplu nu prea port masca mai deloc, dar cand is in public undeva, o port ca sa nu dau un exemplu prost celor pe care poate i-ar afecta sa imi urmeze “rebeliunea” dar daca sunt in birou cu colegi de-ai mei sau prieteni, n-am cum, efectiv n-am cum sa fiu atat de ipocrit si de infect sa spun ca o port tot timpu. Chiar daca, repet, CHIAR DACA nu sunt mandru de asta fiindca poate fi periculos.

Ei bine, asa e si in cazul lui Orban cand ieri de ziua lui a fost surprins impreuna cu colegii lui fara masti, fumand si etc. Treaba lor !!!!! Ma doare in cot ca au purtat sau n-au purtat masca sau ca au baut whisky sau apa plata !!! Nu asta e problema tarii mele.

Si NU, ce au facut ei acolo nu e ABSOLUR DELOC sfidator sau urat la adresa cetatenilor. Ca sa spui asta efectiv treabuie sa fii de cea mai joasa speta de ipocrit infect.

PS: PSD-ul e cel mai fericit cand va vede atat de CRETINI si de IPOCRITI fiindca le usurati munca la alegeri stiind ca voi va veti imprastia cu voturile la 453435 partide si intotdeauna castiga cel mai mare partid si anume PSD-ul! Cretinilooooooor !

Mna bun! M-am exorcizat si cu subiectu asta fiindca efectiv nu mai puteam de scarba de tara asta de ieri incoace si era musai sa ma dezlantui ca sa imi pot continua ziua linistit.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

LATER EDIT: Mna ! Hai ca A PLATIT amenda ! Puteti sa va linistiti dracu sa va scarpine!

”Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise. Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție”, au transmis, sâmbătă, reprezentanții Guvernului.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Va las mai jos si declaratile MULT PREA DECENTE ale lui Orban fata de cum ar fi trebuit un premier cu coaie sa isi bata p*** de fatalaii si ipocritii si ticalosii din tara asta:

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc.”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Cât despre faptul că se fuma în interiorul Guvernului, Ludovic Orban îşi recunoaşte greşeala şi plăteşte amenda dacă e nevoie.

„Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor”, a spus Orban.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile