Smarter_way_USA

Nu înteleg de unde au elevii din ziua de azi atâta răbdare … așa dintr-o dată 😂

06/05/2020 | Lume nebuna | 947 views

Eu nu inteleg de unde au elevii din ziua de azi atata rabdare … asa dintr-o data 😂

Ma oameni buni, PE VREMEA MEA 😂 ma rugam la Dumnezo sa dau de o profesoara de genu care sa imi spuna ea MIE, repet, MIE (adica dumnezeu pe Pamant) “nu esti tu in masura sa”, “nu e problema ta asta”, sau alte mizerii de genu, iar mizerile astea fiind spuse elevilor care ar trebui incurajati sa isi foloseasca capu si sa se implice in cat mai multe activitati creative !!!

Nici nu mai contau notele si nimic ci as fi avut un singur scop in viata si anume ca acea profesoara sa faca atac cerebral (CEL PUTIN).

In schimb in acest video, vad ca elevii trebuie sa se concentreze pe CUM SA FIE CONTROLATI mai bine, ca si cum ai fi treaba lor asta. Trebuia sa ii spuna sa se duca dracu cu camerele ei cu tot. Nu e treaba lui de a usura munca cuiva sa fie controlat !!!

Oricum, GENIAL copilul ! 😂 Bravo copile! Sunt mandru de tine ! 😂

Dragi profesori, cand stiti si voi ca sistemul de invatamant e prost si NU DOAR cel de invatamant, nu incercati sa induceti elevilor ideea ca ei gresesc sau ca sunt prea mici ca sa aiba un punct de vedere, fiindca de-asta ajungem sa avem generatii intregi de FATALAI care nu stiu sa gandeasca singuri sau sa isi impuna punctul de vedere.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile