Smarter_way_USA

Lista companiilor de pe Wall-Street ce vor avea raportările financiare în perioada 11 – 15 mai 2020

11/05/2020 | #earningsreport | 1,207 views

Saptamana aceasta una dintre acele saptamani din an in care NU ai cum sa nu ai in ce investi la bursa fiindca in aceasta saptamana, cele mai mari companii de pe WallStreet vor raporta rezultate financiare!

Asadar, aveti in acest articol lista celor mai importante companii ce vor avea raportarile financiare saptamana aceasta.

Cele mai asteptate raportari financiare de saptamana sta sunt: Under Armour #UAA, Applied Materials #AMAT, Cleveland-Cliffs #CLF, Marriott #MAR, Cisco #CSCO, Callon Petroleum #CPE, JD.com #JD, Inovio #INO, Kosmos Energy #KOS, si ON Semiconductor #ON.

Personal, dintre toate cel mai interesat sunt de raportarile de la Cisco, JD.com, Tilray, Aurora Cannabis, Wix.com, SONY, Petrobras, Norwegian Cruise Line, si inca ma gandesc la cateva pana la finalul saptamanii.

Care dintre ele vor performa cel mai bine si care vor performa mai putin bine ? Vom vedea, INSA, pentru a ne si bucura de profiturile lor, ceea ce trebuie sa facem e sa investim in actiunile acestor companii, fie pe LONG, fie pe SHORT.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile