Smarter_way_USA

5 companii dezvoltă în prezent un vaccin anti-coronavirus: care dintre ele îl va lansa prima pe piață?

11/06/2020 | Bursa & Investitii | 1,380 views

Întrucât pandemia de COVID-19 face înconjurul lumii și statele încearcă cu disperare să stopeze răspândirea virusului, necesitatea dezvoltării unui vaccin este absolut evidentă. Iar timpul este un factor decisiv.

Următoarele companii sunt în prezent într-o cursă contracronometru pentru dezvoltarea unui vaccin anti-coronavirus care să poată fi scos pe piață cât mai repede cu putință.

Sanofi

Producătorul francez de medicamente are o echipă de cercetători în SUA care lucrează în colaborare cu Autoritatea Biomedicală pentru Cercetare și Dezvoltare Avansată (BARDA) la crearea unui vaccin, bazându-se pe progresele înregistrate anterior de companie la dezvoltarea unui vaccin anti-SARS. SARS face parte din aceeași familie de coronavirusuri, ceea ce ar putea oferi companiei Sanofi un avantaj în dezvoltarea unui vaccin împotriva COVID-19.

Capitalul tău este expus riscului. Acest text nu constituie consultanță pentru investiții.

Gilead Sciences

Gilead lucrează la un tratament pentru pacienții infectați cu COVID-19, care a ajutat deja un pacient în SUA și va fi trimis în curând în Asia pentru teste clinice mai cuprinzătoare în stadiile avansate. Acolo, studiile vor determina dacă tratamentul poate stopa infecția, dacă poate ajuta pacienții să își revină mai repede și să fie externați într-un timp mai scurt.

Capitalul tău este expus riscului. Acest text nu constituie consultanță pentru investiții.

GlaxoSmithKline

Gigantul farmaceutic britanic GSK este unul dintre cei mai importanți producători de vaccinuri la nivel mondial, binecunoscut pentru lansarea pe piață a vaccinului împotriva virusului Papiloma uman (HPV) și gripei sezoniere.

GSK furnizează în prezent tehnologia necesară unei firme chineze de biotehnologie pentru a dezvolta un vaccin împotriva COVID-19.

Capitalul tău este expus riscului. Acest text nu constituie consultanță pentru investiții.

Regeneron Pharmaceuticals

Compania newyorkeză de biotehnologie Regeneron dezvoltă în prezent un tratament care ar putea proteja oamenii de contractarea coronavirusului. Tratamentul folosește anticorpi de la șoareci, care au fost modificați genetic cu sistemele imune pentru a-i imita pe cei umani. Compania susține că acesta ar putea fi pregătit pentru testare pe subiecți umani până cel târziu în august.

Capitalul tău este expus riscului. Acest text nu constituie consultanță pentru investiții.

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson a încheiat un parteneriat cu Autoritatea Biomedicală pentru Cercetare și Dezvoltare Avansată (BARDA) în vederea dezvoltării unor tratamente împotriva COVID-19. Gigantul farmaceutic american utilizează tehnologia platformei sale de vaccinare, dezvoltată anterior pentru crearea unui vaccin experimental împotriva Ebola.

Capitalul tău este expus riscului. Acest text nu constituie consultanță pentru investiții.

Deși experții spun că va mai dura cel puțin un an până la crearea unui vaccin anti-coronavirus care să fie disponibil publicului, între timp, acțiunile de la aceste companii vor avea cu siguranță o evoluție semnificativă, întrucât toate câștigă teren în dezvoltarea vaccinului. Nu uita să le adaugi în lista ta de urmărire pentru a fi mereu informat.

Capitalul tău este expus riscului. Acest text nu constituie consultanță pentru investiții.

FD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. {etoroCFDrisk}% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CDF-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să analizezi cum funcționează CFD-urile și să te asiguri că îți poți asuma riscul ridicat de a-ți pierde banii.

eToro (Europe) Ltd., companie de servicii financiare autorizată și reglementată de către Comisia Valorilor Mobiliare și Bursiere din Cipru (CySEC), sub licența nr. 109/10. eToro (UK) Ltd., companie de servicii financiare autorizată și reglementată de către Autoritatea pentru Conduită Financiară (FCA), sub licența FRN 583263. eToro AUS Capital Pty Ltd., este autorizată de Comisia Australiană pentru Valori Mobiliare și Investiții (ASIC) să ofere servicii financiare sub Licența de furnizare de servicii financiare în Australia cu nr. 491139.

Performanțele anterioare nu reprezintă un indicator al rezultatelor viitoare. Te rugăm să ceri sfatul unui consultant financiar independent autorizat și să te asiguri că ai apetitul pentru risc, experiența relevantă și cunoștințele necesare înainte de a te hotărî să tranzacționezi.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile