Smarter_way_USA

Avantajele unei pălării bărbătești

23/06/2020 | Diverse | 1,483 views

Chiar daca in ultimii ani palariile au devenit un accesoriu tot mai iubit si de apreciat de catre femei, trendurile si-au facut aparitia si in randul barbatilor, astfel ca ele au devenit extrem de populare si pe scara larga.

Nu trebuie sa fii un cowboy sau un antrenor ca sa porti o palarie. Zilnic, milioane de barbati apeleaza la palarii pentru a-si accesoriza o tinuta sau pentru a obtine unul sau mai multe dintre avantajele acestora. Iata asadar care sunt avantajele unor palarii barbati si de ce sa-ti adaugi si tu cateva la colectie.

Avantajele unor palarii pentru barbati

1. Versatilitatea

Palariile pentru barbati sunt asemeni celor de femei, adica exista intr-o gama extrem de variata de culori si modele, pentru fiecare sezon in parte. Astfel, poti purta o palarie nu doar pentru modul in care aceasta accesorizeaza si schimba o tinuta, cat si pentru functionalitatea pe care o confera palaria. De exemplu, unul dintre cele mai mari beneficii ale palariilor este faptul ca ele te feresc de incidenta razelor UV si UVBA, ceea ce inseamna ca reduci posibilitatea aparitiei unor probleme de sanatate ce tin de acest aspect.

Totodata, palariile iti pot pstra caldura in zona capului, mai ales daca ne referim la genul acela de palarii destinate sezonului rece, care au capacitatea de a filtra temperaturile negative ce iti pot afecta corpul si starea de sanatate.

2. Pretul

Palariile de altfel sunt un accesoriu foarte accesibil. Iar daca vei avea intentia de a-ti achizitiona modele pe alese, pentru diferite ocazii sau sezoane, vei observa totodata ca NEER ofera palarii pentru dama si barbati la preturi foarte accesibile.

3. Mascheaza o serie de imperfectiuni

Foarte multi barbati se confrunta in zilele noastre si cu problema caderii parului, unii mai grav de cat altii. Astfel, purtand o palarie, poti masca acest aspect negativ si sa obtii o infatisare care te avantajeaza intru totul si care distrage atentia de la toate aceste lucruri care pot fi o schimbare pentru moralul tau.

4. Protectie

Multe palarii nu doar ca-ti ofera protectie in timpul sezonului cald sau rece, insa exista si palarii ideale, concepute in mod special pentru atunci cand practici o serie de lucruri obisnuite sau atunci cand pleci in calatorii. Ele pot avea un sistem de filtrare impotriva unor vapori sau chiar si impotriva insectelor.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile