Smarter_way_USA

#BLM: Nu mai pot cu protestele “victimelor” care distrug și fură dar le trebuiesc respect.

04/06/2020 | Lume nebuna | 1,279 views

Doar eu m-am saturat de ipocrizia si manipularea cu subiectul asta cu violentele din America ?

Cu totii stim de violenta si descreierarea politistilor americani pe care toti cretinii din Romania ii dau ca exemplu … pe sistemu: “de se intampla asta in America, ti omora pe loc”.

Ei bine aceeasi ipocriti astazi sunt impotriva politiei si pro scursurilor alea infecte ce distrug magazine, masini, cladiri si monumente pentru simplu motiv ca asa se fac si ei auziti … lua-le-as auzitu’n …

Aaa si pe deasupra, japitele alea infecte ce isi cer drepturile fura din magazine. Citisem ca s-au furat ceasuri Rolex de peste 10 milioane de dolari, haine si incaltaminte din magazine de lux, si etc.

Ce-i asta oameni buni ?

Adica inteleg ca exista discriminare si rasism si chestii de genu de cand lumea si pamantul. INSA sigur-sigur nu vor schimba situatia apeland la hotie, distrugere si asa mai departe. Nu asa se rezolva problema asta si nu asa se castiga respectul. Eu daca am un magazin in zona, si tu mi-l distrugi, poi oare nu-ti iau eu familia’n … de japita ordinara in timp ce tu imi ceri respect? Poi nu-ti bag eu respectu’n … oare ?

Ce a facut cretinu ala de politist descreierat cu George Floyd a fost inuman si de netolerat intr-o lume normla, motiv pentru care, evident, trebuie sa faca puscarie si eventual intr-o celula de negri la fel de decenti precum cei de la proteste, ca asa poate intelege mai exact unde a fost abuzul facut cand si-a pus piciorul total inutil pe gatul omului. Bine, zic inutil in cazul in care chiar nu a fost intentionata treaba sa il omoare, dar asta e alt subiect si n-am nervi si ficati sa intru si-n el.

Dar oricum, dac ti-a facut un politist o nedreptate, du-te dracu peste el, peste casa lui, sau peste sediul politiei eventual daca esti descreierat si chiar vrei sa-ti faci dreptate la modul violent, dar nu te apuca sa distrugi magazinele, cladirile si masinile oamenilor nevinovati fiindca astfel, tot ce rezolvi e sa fi tot MAI discriminat si demonstrezi ca e legitima discriminarea.

Sunt anti-discriminare si anti-rasism si sper sa se rezolve problema asta la un moment dat dar pana una alta trebuie rezolvata problema cu protestele astora fiindca chiar nu e ok ce se intampla MAI ALES ca incep tot felul de cretini de genu de prin toata lumea sa le urmeze exemplu.

Am o singura speranta si anume faptul ca Donald Trump e un presedinte suficient de sanatos la cap si hotarat incat sa am incredere in el ca la nevoie va baga armata in ei si aa ii potoleasca cumva.

Stiu, sunt multi CRETINI (cu litere mari, sa se vada) ce sunt anti-Trump, fiindca na, asa au citit ei “pă net” sa o arzi anti-Trump si ca na, toti ar vrea un presedinte fatalau, care sa nu aiba coaie si coloana vertebrala sa rezolve niste probleme si sa il doara in … de populisme si mizerii ipocrite de prostit pe prosti, DAAAR fara oameni ca Trump si inca cativa ca el pe lumea asta, s-ar alege praful si pulberea de tot.

Si gata, m-am exorcizat si pe subiectul asta, deci pot sa-mi continui ziua linistit ca mai avem si treaba!

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile