Smarter_way_USA

eToro vs. Metatrader: Diferența între platforme de tranzacționare la bursă la care nu te-ai gândit

08/06/2020 | Bursa & Investitii | 1,280 views

Foarte multa lume ma intreaba diferentele pentru un investitor la bursa intre platforme de tranzactionare de genu celor ce folosesc MetaTrader si etoro care este, asa cum stiti platforma mea de trazactionarepe bursele internationale. Asadar, haideti sa va explic un lucru la care sunt curios daca v-ati gandit si voi :)

Inainte de toate va precizez faptul ca daca doriti sa faceti tranzactionare FOREX, platforme ceutulizeaza metatrader sunt foarte ok, insa daca doriti investitii pe bursele internationale in actiuni, VA recomand mai degraba etoro. Si spun asta atat din prisma platformei cat si din prisma feelingului pe care ti-l da.

Trecand peste faptul ca la etoro nu avem comisioane de tranzactionare, ci doar odiferenta NESEMNIFICATIVA la spread, si repet, NESEMNIFICATIVA fiindca poti regla treaba asta foarte usor prin plasarea de ordine corespunzatoare si daca ai si disciplina de a NU folosi prea des levierul, sigur-sigur iesi mult mai bine MAI ALES daca sumele cu care vrei sa incepi sunt mici. Asadar grija mare la comisioanele mari ale platformelor de tranzationare.

INSA ceea ce voiam sa vaspun in aceasta postare e ca pe METATRADER e ca si cum ai fi intr-o masina de Formula 1 (ca adrenalina ma refer), pe etoro in schimb e ca si cum ai fi in cel mai confortabil si de lux mercedes Iar daca te gandesti ca in 99.9999% din cazuri la bursa castiga cei rabdatori, e CLAR ca cei de pe etoro stau mult mai bine, atat cu inima cat si cu investitiile. Si va spun asta din prisma unuia care are cont si a testat vreo 15 platforme de tranzationare.

Asadar, incercati un cont DEMO aici: https://bit.ly/2TKvVa0 si ne auzim dupa :)

{etoroCFDrisk}% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money

Poate nu vati gandit la aspectul PSIHOLOGICpana acum, insa daca veti testa pe cont demo cat mai multe platforme, va garantez ca veti simti si voi acest luru :)

PS: Stiati ca bataile inimii ale unui sofer de Mercedes sunt cu cel putin 8 batai pe minut mai putin decat cele ale oricarei alte masini ? :) E chiar un studiu pe treaba asta si sincer sunt de acord cu el. La fel e si feelingul intre o platforma de trading si una de investitii la bursa unde sa iti vezi frumos portofoliul de compaii pe carele detii.

REPET: Nu va consta nimic sa incercati conturi demo, dimpotriva castigati multa experienta in intelegerea platformelor si a volatilitatii pietei fara sa riscati propri bani.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

eToro is a multi-asset platform which offers both investing in stocks and cryptoassets, as well as trading CFDs.

Please note that CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. {etoroCFDrisk}% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Past performance is not an indication of future results. Trading history presented is less than 5 completeyears and may not suffice as basis for investment decision.

Copy Trading does not amount to investment advice. The value of your investments may go up or down. Your capital is at risk.

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

eToro USA LLC does not offer CFDs and makes no representation and assumes no liability as to the accuracy or completeness of the content of this publication, which has been prepared by our partner utilizing publicly available non-entity specific information about eToro.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile