Smarter_way_USA

Google (GOOG) – O acțiune valoroasă pentru orice portofoliu

24/06/2020 | Bursa & Investitii | 1,057 views

Google a trecut ieri, din nou, de 1 trilion de dolari capitalizare bursieră. În ultimii ani au înregistrat o evoluție uriașă, mai mult decât dublarea veniturilor din 2015 incoace.

  • Gigantul de internet funcționează în câteva segmente, „Căutare” care este vă vine în gând imediat când vă gândiți la „google”, la veniturile publicitare din Youtube, la membrii rețelei (care reprezintă o mulțime de site-uri care difuzează anunțuri google prin intermediul unor sugestii de reclame precum Google AdSense), Googles Cloud și „Altele”, care constă în magazinul său de aplicații de mobil, categoria Misc este alcătuită din afaceri și investiții cu marcă non-google, precum Waymo.
  • Google are un bilanț formidabil precum 128 miliarde în numerar (care, apropo, este suficient pentru a-și plăti 74 de miliarde din totalul pasivelor, adică aproape peste dublu) și câștiguri obținute care cresc în fiecare an. Nu mai vorbim de aproape 30 de miliarde în fluxul de numerar liber. Practic, te lasă cu gura căscată.
  • Google este listat la bursă și are trei feluri de acțiuni, clasa C ($GOOG) care nu are drepturi de vot și clasa A ($GOOGL) care are 1 vot pe acțiune. De asemenea, Google are acțiuni de clasă B care au câte 10 voturi fiecare, acestea sunt deținute doar de către insideri și nu sunt disponibile sau vândute publicului.

Voi dețineți acțiuni Google? Puteti investi aici: https://bit.ly/actiuni-google

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile