Smarter_way_USA

Microsoft (MSFT) – O acțiune valoroasă pentru orice portofoliu

24/06/2020 | Bursa & Investitii | 781 views

Microsoft (MSFT) la maxime istorice! Stiu, stiu, sunt multe in situatia asta in aceasta perioada de cresteri la bursa (vezi Apple, Facebook, etc) INSA in cazul companiei Microsoft cresterea asta, parerea mea, e ca nu e bazata DOAR pe mult awarness si emancipare cum sunt Apple sau Facebook sau Tesla sau altele de genu ci mult mai mult pe FUNDAMENTE.

Foarte important in cazul Microsoft as mentiona sa urmariti si companiile achizitionate de catre ei, si va doar 2 exemple care ar trebui sa va dea de gandit: LinkedIn si Skype! Restu va las pe voi sa le cautati :)

De asemenea, activitatea de cloud computing de la Microsoft accelerează deoarece analiștii prezic o creștere puternică a acestui segment.

Va recomand sa incercati cand investiti sa va uitati cat mai mult la fundamente, stabilitate, inovatie, ecosistem, etc. Veti dormi mult mai bine in caz ca vin perioade mai putin placute.

Va doresc investitii cat mai profitabile, multa rabdare pentru actiuni valoroase in portofoliu si nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Voi dețineți acțiuni la Microsoft? Puteti investi aici: https://bit.ly/actiuni-microsoft


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile