Smarter_way_USA

Trading212 – Investiți gratuit în acțiuni și ETF-uri. Zero comision, zero taxe

09/06/2020 | Bursa & Investitii | 1,759 views

Datorita faptului ca in ultima vreme, foarte multa lume ma intreaba despre aceasta platforma de tranzactionare, ce pare am de ea, daca este ok, daca e safe si etc, am decis sa intru in teste 1 luna de zile.

Tentanta si aceasta platforma datorita comisioanelor ZERO la tranzactionare, are peste 3000 de companii in platfroma la care putem cumpara actiuni iar ceea ce imi place e ca sunt companii pe care in alte platforme nu le gasesc.

De asemenea un avantaj e ca puteti face investitii incepand cu 1 RON, spre comparatie cu alte platforme care au un minim de 50-100 dolari.

Voua cum vi se pare ? Merge treaba ?

Puteti sa va deschideti cont DEMO accesand acest link https://bit.ly/invite-trading212

Compania este autorizată și reglementată de către FCA (Autoritatea de Supraveghere Financiară). Fondurile dumneavoastră sunt păstrate într-un cont separat și sunt protejate de către FSCS până la suma de 85.000 de lire sterline. Datele dvs sunt protejate datorită implementării celor mai bune practici din domeniu.

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Trading 212 reprezintă un serviciu al Trading 212 UK Ltd. și Trading 212 Ltd. Trading 212 UK Ltd. este înregistrată în Anglia și Țara Galilor (Număr înregistrare 8590005), cu o adresă înregistrată 43-45 Dorset Street, Londra, W1U 7NA. Trading 212 UK Ltd. fiind autorizată și reglementată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (Număr înregistrare 609146).

Trading 212 Ltd. este înregistrată în Bulgaria (Număr înregistrare 201659500). Trading 212 Ltd. fiind autorizată și reglementată de către Comisia de Supraveghere Financiară (Număr înregistrare RG-03-0237).

Informațiile disponibile pe site nu sunt destinate persoanelor rezidente în Statele Unite și Canada,neffind destinate spre a fi distribuite sau utilizate de către persoane din orice țară sau jurisdicție unde astfel de distribuire sau utilizare ar fi contrară legilor sau reglementărilor locale.


Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile