Smarter_way_USA

#ZOOM: Să nu spuneți iar că nu vă spun și vouă în ce investesc la bursă săptămâna asta 🔥

01/06/2020 | Bursa & Investitii | 584 views

Marti seara, adica in 2 iunie 2020 dupa ora 23:00 avem raportarile financiare ale companiei Zoom Video Communications, companie care, dupa cum stiti, a creat platforma de comunicatii video cu acelasi nume, platforma folosita de aproape toate companiile din lumea asta pentru a desfasura sedinte online, insa si de toate scolile, liceele si universitatile din lumea asta pentru a se putea participala cursuri.

Ei bine, in toata aceasta perioada eu nu prea am cunoscut persoane care sa nu vorbeasca de aceasta platforma … inclusiv iesirile cu prieteni din perioada de carantina, s-au realiza online pe zoom :) (asta o spun din proprie experienta) motiv pentru care eu am platit abonamentul premium pentru a putea face sedinte de peste 1 ora.

  • Pentru a vedea pretul actiunii ZOOM si daca va ganditi sa investiti si voi va recomand aceasta platfroma unde puteti afla mai multe despre companie si sainvestiti daca considerati ca merita —>> https://bit.ly/3drc1cu

Acestea fiind spuse, eu chiar n-am cum sa nu profit de raportarile astea fiindca sunt de parere ca vor fi foarte bune. N-au cum sa nu fie!

Voi ce spuneti ? La ce pret credeti ca va ajunge actiunea dupa raportari ? —>> https://bit.ly/3drc1cu

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile