Smarter_way_USA

#ZOOM: Să nu spuneți iar că nu vă spun și vouă în ce investesc la bursă săptămâna asta 🔥

01/06/2020 | Bursa & Investitii | 1,147 views

Marti seara, adica in 2 iunie 2020 dupa ora 23:00 avem raportarile financiare ale companiei Zoom Video Communications, companie care, dupa cum stiti, a creat platforma de comunicatii video cu acelasi nume, platforma folosita de aproape toate companiile din lumea asta pentru a desfasura sedinte online, insa si de toate scolile, liceele si universitatile din lumea asta pentru a se putea participala cursuri.

Ei bine, in toata aceasta perioada eu nu prea am cunoscut persoane care sa nu vorbeasca de aceasta platforma … inclusiv iesirile cu prieteni din perioada de carantina, s-au realiza online pe zoom :) (asta o spun din proprie experienta) motiv pentru care eu am platit abonamentul premium pentru a putea face sedinte de peste 1 ora.

  • Pentru a vedea pretul actiunii ZOOM si daca va ganditi sa investiti si voi va recomand aceasta platfroma unde puteti afla mai multe despre companie si sainvestiti daca considerati ca merita —>> https://bit.ly/3drc1cu

Acestea fiind spuse, eu chiar n-am cum sa nu profit de raportarile astea fiindca sunt de parere ca vor fi foarte bune. N-au cum sa nu fie!

Voi ce spuneti ? La ce pret credeti ca va ajunge actiunea dupa raportari ? —>> https://bit.ly/3drc1cu

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile