Smarter_way_USA

3 motive pentru a cumpăra acțiuni Netflix chiar azi

15/07/2020 | Bursa & Investitii | 1,051 views

Netflix (NFLX) se confruntă cu o creștere a cererii, deoarece noua pandemie de coronavirus continuă și oamenii din întreaga lume rămân acasă mai des.

Focarul provoacă mai multe schimbări la Netflix decât o simplă creștere a cererii. Într-adevăr, aceasta a contribuit la accelerarea achiziției membrilor în primul trimestru, când a adăugat 15,8 milioane de abonați noi.

Puteti investi in Netflix prin această platformă https://bit.ly/actiuni-netflix sau aceasta https://bit.ly/3f4dJRp

Dar Netflix a trebuit să facă față și unei porțiuni semnificative din cei 182 de milioane de utilizatori care transmit streaming simultan. Fiabilitatea companiei într-o perioadă de utilizare extremă a crescut cu siguranță un nivel deja ridicat de fidelizare a clienților.

Să aruncăm o privire peste aceste 3 motive pentru care acum este momentul să cumpărați acțiuni Netflix:

Netflix este aproape esențial în timpul unei pandemii 

În primul rând, Netflix are peste 182 de milioane de membri plătitori în întreaga lume, iar reapariția COVID-19 în unele state și țări face mai probabil că va continua să adauge milioane de euro. În al doilea rând, compania are potențial de creștere a prețurilor pe baza sa masivă de spectatori. În al treilea rând, din cauza focarului, există o încetinire a creșterii de conținut în întreaga industrie.

Compania este programată să prezinte joi rezultatele sale din trimestrul doi. Managementul se așteaptă să fi adăugat 7,5 milioane de abonați atunci când își anunță rezultatele . Nu va fi surprinzător dacă va ajunge la 200 de milioane de clienți plătitori până la sfârșitul anului 2020. Și chiar dincolo de impacturile COVID-19, tendința îndelungată a consumatorilor de a trece de la televiziunea liniară la streaming este un subcurent care ajută Netflix să atingă un număr mai mare de abonați. .

Venitul mediu pe lună și pe utilizator este de 10,87 USD. Desigur, mediul concurențial cu furnizori de streaming suplimentari care intră în fray ar putea limita puterea de preț la un anumit grad. În plus, având în vedere actualul climat recesionar, managementul nu se simte ca acum este momentul potrivit pentru creșteri. Cu toate acestea, cererea din ce în ce mai mare de divertisment intern, statutul companiei ca cel mai bun serviciu de streaming în clasă și trecerea generală la streaming de la liniar ar trebui să îi permită să exercite creșteri suplimentare de preț pe termen lung .

Pandemia a determinat Netflix să întrerupă multe noi producții pentru 2020. Beneficiile reducerii cheltuielilor cu conținut vor fi de peste 1 miliard de dolari doar anul acesta. Netflix se aștepta inițial să genereze un flux de numerar negativ de 2,5 miliarde de dolari pentru 2020 și acum intenționează să piardă aproximativ 1 miliard de dolari pe an. Mai mult, din cauza circumstanțelor actuale, mulți dintre concurenții săi nu lucrează, de asemenea, la conținut. Pe termen scurt, încetinirea creării de conținut în întreaga industrie este excelentă pentru îmbunătățirea fluxului de numerar liber.

Pagina web Netflix cu programare recomandată.

Ce înseamnă asta pentru investitori

Pandemia coronavirusului face ravagii în întreaga lume și se pare că oamenii vor sta acasă mai mult decât se aștepta. Intrați pe Netflix, cu numeroasele sale programe demne de binge și un serviciu de încredere, pentru a distra societatea în acest moment cel mai dificil.

Desigur, unii clienți care s-au înscris în timpul pandemiei se pot anula atunci când apare revenirea la normalitate. Cu toate acestea, având în vedere procentul ridicat de retenție al clienților Netflix, investitorii se pot simți încrezători că compania își va păstra publicitatea. În sfârșit, chiar dacă prețul acțiunii sale a explodat în timpul pandemiei, acesta se tranzacționează în continuare cu un raport preț-vânzări sub 11, care este sub valoarea maximă de 12,7 la jumătatea anului 2018.

Având în vedere evaluarea relativ corectă și perspective excelente, investitorii ar trebui să ia în considerare acțiunile Netflix. Totuși, volatilitatea ar putea rămâne ridicată pentru restul anului; prin urmare, ar fi practic să vă adăugați treptat poziția în timp.

Puteti investi in Netflix prin această platformă https://bit.ly/actiuni-netflix sau aceasta https://bit.ly/3f4dJRp


Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile