Smarter_way_USA

Analiștii estimează că raportările Domino’s Pizza vor fi peste așteptări: Iată 3 motive pentru care merită să investim

15/07/2020 | #earningsreport, Bursa & Investitii | 1,119 views

Domino’s Pizza (DPZ) este de așteptat să raporteze venituri mai mari pentru trimestrul încheiat în iunie 2020. Iar având in vedere că rezultatele reale se compară cu aceste estimări este un factor puternic care ar putea afecta prețul acțiunilor pe termen scurt.

Acțiunile de growth sunt atractive pentru mulți investitori, deoarece creșterea financiară peste medie ajută aceste stocuri să atragă cu ușurință atenția pieței și să producă randamente excepționale. Dar găsirea acestor acțiuni de creștere nu este deloc un lucru ușor. Prin natura lor, aceste acțiuni au un risc și volatilitate peste medie. Mai mult decât atât, dacă povestea de creștere a unei companii se încheie sau se apropie de sfârșitul acesteia, pariul pe aceasta ar putea duce la pierderi semnificative.

Puteti investi in Domino’s Pizza prin această platformă https://bit.ly/actiuni-dominos sau aceasta https://bit.ly/invite-trading212

Raportul privind câștigurile Domino’s Pizza, care este de așteptat să fie publicat pe 16 iulie 2020, ar putea ajuta acțiunea să se ridice mai mult dacă aceste raportări sunt mai bune decât așteptările. Pe de altă parte, dacă ratează, acțiunile pot scădea.

În timp ce discuțiile conducerii cu privire la condițiile de afaceri vor determina în cea mai mare parte durabilitatea schimbării imediate a prețurilor și a așteptărilor privind câștigurile viitoare, merită să aveți o perspectivă asupra șanselor unei surprize pozitive.

Se preconizează că acest lanț de pizza va înregistra câștiguri trimestriale de 2,24 USD pe acțiune în raportul său, care reprezintă o schimbare de peste 2,3% de la an la an. Se estimează că veniturile vor fi de 898,13 milioane dolari, în creștere cu 10,7% față de trimestrul precedent.

Consensul estimat EPS pentru trimestru a fost revizuit cu 1,42% mai mare în ultimele 30 de zile la nivelul actual. Aceasta este, în esență, o reflecție a modului în care analiștii și-au reevaluat colectiv estimările inițiale în această perioadă. Investitorii trebuie să țină cont de faptul că direcția revizuirii estimărilor de către fiecare dintre analiștii ar putea să nu fie întotdeauna reflectată în modificarea totală.

Revizuirile de estimare înainte de afișarea veniturilor companiei oferă indicii despre condițiile de afaceri pentru perioada ale căror rezultate vor ieși.

Deși există numeroase motive pentru care stocul acestui lanț de pizza este un mare succes în acest moment, am evidențiat trei dintre cei mai importanți factori de mai jos:

Creșterea câștigurilor

Probabil că nimic nu este mai important decât creșterea câștigurilor, întrucât creșterea nivelului profitului este ceea ce urmează majoritatea investitorilor. Pentru investitorii în creștere, creșterea veniturilor cu două cifre este extrem de preferată, deoarece este adesea percepută ca o indicație a unor perspective puternice (și a câștigurilor prețului acțiunilor) pentru compania luată în considerare.

În timp ce rata de creștere istorică a EPS pentru Domino’s Pizza este de 31,5%, investitorii ar trebui să se concentreze pe creșterea proiectată. Se estimează că EPS-ul companiei va crește cu 18,3% în acest an, zdrobind media industriei, ceea ce necesită o creștere a EPS -90,1%.

Creșterea fluxului de numerar

Cash-ul este elementul de viață al oricărei afaceri, dar creșterea fluxului de numerar mai mare decât media este mai benefică și mai importantă pentru companiile orientate spre creștere decât pentru companiile mature. Acest lucru se datorează faptului că acumularea ridicată de numerar le permite acestor companii să întreprindă noi proiecte fără a strânge fonduri scumpe din afară.

În momentul de față, creșterea fluxului de numerar de la Domino’s Pizza este de 9,2%, an mai mare decât mulți dintre colegii săi. De fapt, rata se compara cu media industriei de 3,1%.

Deși investitorii ar trebui să ia în considerare creșterea curentă a fluxului de numerar, merită să aruncăm o privire și asupra ratei istorice pentru a pune lectura actuală în perspectivă adecvată. Rata de creștere a fluxului de numerar anualizat al companiei a fost de 17,7% în ultimii 3-5 ani față de media industriei de 5,9%.

Revizuiri promițătoare ale câștigurilor

Superioritatea unei acțiuni în ceea ce privește valorile prezentate mai sus poate fi validată în continuare, analizând tendința revizuirii estimărilor de câștig. O tendință pozitivă este desigur favorabilă aici. Cercetările empirice arată că există o corelație puternică între tendințele revizuirii estimărilor veniturilor și mișcările prețurilor pe acțiuni pe termen scurt.

Au fost revizuiri ascendente ale estimărilor câștigurilor pentru anul curent pentru Domino’s Pizza. Estimarea consensului Zacks pentru anul în curs a crescut cu 1,1% în ultima lună.

Puteti investi in Domino’s Pizza prin această platformă https://bit.ly/actiuni-dominos sau aceasta https://bit.ly/invite-trading212


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile