Smarter_way_USA

CANAL 33: Televiziunea care te inspiră! Recomand 👍 (VIDEO)

18/07/2020 | Imi place | 1,276 views

Canal 33 este o televiziune independentă fondată de Alexandru Răducanu, un prietrn drag care m-a inspirat înca din prima clipă când am participat la o emisiune a dânsului, datorită perseverenței, profesionalismului si dedicării totale muncii sale.

Acest proiect frumos in care am investit și eu cu multă încredere și mândrie, este o televiziune dedicată dezvoltării personale în toate aspectele vieții – profesional (fie că ești antreprenor, freelancer sau angajat), relațional și spiritual, facilitând accesul la cunoaștere autentică într-o formă dinamică, modernă.

Recomand să urmăriți programele Canal 33 Romania și să susțineți și voi acest proiect fiindcă fiecare SHARE și LIKE contează foarte mult.

Grila de programe conține informație de business, carieră, bani, investiții, life-style, relații, spiritualitate și cultură. Echipa Canal 33 aduce în atenția telespectatorilor invitați de valoare, care au ceva de împărtășit despre felul în care au reușit în viață și în carieră.

Dintre emisiunile postului de televiziune, menționăm ”Economia XXI”, ”Design Perfect”, ”Autentic românesc”, “Cafeneaua politică”, ”Eticheta și comunicare în afaceri”, ”Forum IT”, “Marea Dragoste”, ”Drumul către noi”, ”Stația România-Israel”, ”Sănătate trup și suflet”, ”Freelancer”, ”Împreună pentru natură”, ”Sfere de interes”, “Consultanța în afaceri”, “Apel medical”, “Ruleta pasiunii”, “Business Philosophy”, “Educație XXI”, “Viața trăită conștient”, “În Culise”, “Cunoaștere și transformare”, “Legi și afaceri”, “Psihoastrologie”, “Trezirea conștiinței”, “Despre filme”, “Simplu”, “Oameni care ne inspiră”.

În acest moment postul de televiziune se recepționează în toate rețelele de cablu, inclusiv Digi, Telekom, Vodafone (UPC), Orange, Next-Gen, Ines, Media Sud, Arktv și pe platformele online seenow.ro și arktv.ro. Ne puteți de asemenea urmări pe www.canal33.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube al postului.

Canal 33 este fondat de Alexandru Răducanu, cel care a fondat si publicatiile de afaceri The Marketer si Business Woman.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile