Smarter_way_USA

CEO-ul Genius Brands vede trecerea pe profit a companiei, cel târziu „până la sfârșitul anului”

10/07/2020 | Bursa & Investitii | 991 views

Andy Heyward, președinte și CEO al Genius Brands International, a discutat astăzi despre perspectivele companiei si despre lansarea canalului Kartoon Channel care este disponibil gratuit pe platformele de streaming populare ale Amazon, Apple si Comcast Corporation.

„Motivul pentru care am decis să mergem pe varianta FREE este pentru că este un fel de produs conceput pentru situatia actuala din piata. Din cauza COVID, sunt mulți copii acasă și nu la școală. Școlile sunt închise, taberele nu au loc în această vară și cred că majoritatea copiilor de astăzi nu fac vizionare liniară ”, a spus Heyward.

Copiii de astăzi au crescut într-o lume a consumerismului, iar Genius Brands și-a dorit canalul pentru a răspunde acestei cereri. În loc să adopte un model de abonament precum Netflix sau Amazon, Genius a decis să aibă un model de publicitate bazatpe video la cerere sau AVOD.

“Publicitatea este limitată”, a spus Heyward. “Nu va fi comercializată excesiv. Avem câteva cerințe foarte specifice pentru tot conținutul pe care îl punem pe canal. Este conținut pozitiv, este înălțător, nu există stereotipuri negative. Nu există un limbaj sau un comportament inadecvat. “

Heyward a spus că lansarea Kartoon Channel va continua cu relansarea unei aplicații iOS cândva în următoarele două săptămâni.

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Acțiunile Genius au decolat din cauza entuziasmului din jurul lansării recente, iar Heyward a spus că există probabil mai multe dinamici de piață care conduc la volatilitatea extremă a stocului.

„Mulți oameni au avut o bază la 21 de centi. A fost oarecare luare de profit. Desigur, s-a întâmplat multă scurtare. Ca CEO, nu pot explica de ce stocurile cresc și coboară. Am câteva idei, dar chiar nu este ceea ce fac. Fac desene animate. Ideea mea este să creez valoare din desenul animat, să creeze valoarea în canal, să creeze valoarea din licență și, în timp, valoarea va defini prețul acțiunii.”

Heyward a avut ocazia să lucreze cu legenda Wall Street și Berkshire Hathaway Inc, Warren Buffett, în proiecte precum „Warren Buffett’s Secret Millionaires Club”.

“El mi-a dat sfaturi solide, care este să fii cu ochii pe afaceri și stocul va avea grijă de el însuși”, a spus Heyward.

El a spus că adevărata valoare a lui Genius Brands se află în conținutul său și pe platformele sale de distribuție și a spus că compania este pe un drum spre profitabilitate.

„Profitabilitatea o văd venind cel tarziu până la sfârșitul anului. Avem o serie de motoare importante care funcționează la maxim chiar acum.”, a spus el.

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile