Smarter_way_USA

Citigroup și-a ridicat price-target-ul pentru actiunile Amazon până la un maxim de 3.550 USD pe acțiune

10/07/2020 | Bursa & Investitii | 1,068 views

Citigroup și-a ridicat price-target-ul pentru actiunile Amazon până la un maxim de 3.550 USD pe acțiune, de la 2.700 USD. Noua țintă a prețurilor implică un avans de peste 11% față de valoarea de joi de 3.182,63 USD. Analistul a declarat că prețul acțiunii Amazon va continua să crească pe măsură ce piața comerțului electronic continuă să crească.

In caz ca va intrebati cum de se duc tot mai multi bani catre actiunile din TECH … Se pare ca “analistii” forteaza cat mai mult pentru a se pastra optimism in piata.

Voi dețineți acțiuni la Amazon? Puteti investi aici: https://bit.ly/actiuni-amazon

Amazon, Apple, Microsoft, Facebook, Google, Netflix, ca procent, reprezinta cea mai mare parte din indicele SP500, astfel, daca aceste companii cresc, trendul urmeaza evolutia lor si tra si celelaltedupa ele …

Asadar, grija mare la “prognozele” astea fiindca nu vin de la dumnezo … si exista riscul ca acesti analisti sa nu nimereasca tintele de pret pe perioada determinata, mai ales ca majoritatea companiilor din TECH sunt extrem de supraevaluate.

Nu ma intelegeti gresit, sunt fan al actiunilor Amazon, si consider ca aceasta companie mai are muuuult de crescut pe termen lung, insa supraevaluarea tot supraevaluare ramane CHIAR DACA, REPET, chiar daca, de-alungul istoriei, tot timpu a fost supra evaluata aceasta actiune :)


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile