Smarter_way_USA

Cum porți pantalonii eleganți? Bărbați celebri oferă lecții de stil

01/07/2020 | Diverse | 638 views

Ocaziile speciale impun o ținută strictă, iar garderoba masculină trebuie să includă cel puțin 2-3 perechi de pantaloni eleganți. Bărbații celebri au reinventat, însă, modul de a purta pantalonul. Ei îți pot oferi și un exemplu de așa da atunci când vine vorba de accesorizarea și alegerea pantalonilor eleganți în funcție de croială, material și ocazie.

Pe www.nouamoda.com ai la dispoziție o gamă largă de modele de pantaloni eleganți pentru bărbați. Pentru ispirație, găsești mai jos o listă de celebrități masculine care se remarcă prin modul în care poartă pantalonii eleganți.

Prințul Harry al Marii Britanii asortează pantalonii la sacou

Nu ai nevoie de costume de designer sau haine luxoase pentru a imita stilul elegant atemporal al ducelui de Sussex. Asortând pantalonii eleganți cu un sacou lejer și o cămașă simplă, ușor descheiată, poți crea același aspect îngrijit și rafinat.

Timothée Chalamet poartă pantalonii eleganți…ridicați

Vedetele obișnuiesc să adopte un stil nonconformist pe covorul roșu, iar unele artificii de modă le poți încerca și tu. Actorul a ales un costum elegant pe care l-a completat cu o pereche de ghete înalte, puse în valoare de tivurile ridicate ale pantalonilor.

Shawn Mendes alege pantalonii eleganți cu model 

Dacă îți dorești o ținută elegantă și deosebită, poți urma exemplul muzicianului Shawn Mendes: să porți pantaloni eleganți cu model catifelat sau în carouri alături de un sacou simplu. Pentru un plus de culoare poți opta și pentru un sacou ușor stilizat.

Intră pe www.nouamoda.com și alege pantalonii eleganți pentru bărbați care îți vor completa ținutele de ocazie. Comanzi haine de calitate ușor și în siguranță, la prețuri accesibile, pe tot parcursul anului. Și tu poți arăta ca o celebritate fără a cheltui o avere pentru un outfit inedit.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile