Smarter_way_USA

Diseară avem raportările de la Tesla și de la Microsoft! Sunteți pregătiți ?

22/07/2020 | #earningsreport | 733 views

Lumeee, inchideti tot ce va distrage atentia si puneti mana pe telefon/laptop ca e rost de facut bani azi! In acesta seara avem cele mai importante raportari financiare ale săptamanii si anume Microsoft si Tesla 😍

Daca vreti sa investiti si voi fie pe crestere, fie pe scadere, o puteti face aici:

Care dintre ele vor performa cel mai bine si care vor performa mai putin bine ? Vom vedea, INSA, pentru a ne si bucura de profiturile lor, ceea ce trebuie sa facem e sa investim in actiunile acestor companii, fie pe LONG, fie pe SHORT.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile