Smarter_way_USA

Genius Brands crește și scade pe baza unui zvon îndoielnic

11/07/2020 | Bursa & Investitii | 522 views

Acțiunile Genius Brands International au crescut 11% vineri în urma unui raport șters din cauza unei potențiale legături cu Walt Disney.

Ce s-a întâmplat: DisneyGuide a raportat că Disney va achiziționa un pachet de 5% în POW! Entertainment. POW! prin biblioteca sa cu personaje create de Stan Lee a încheiat un parteneriat cu Genius Brands pe 6 iulie.

Andy Heyward, CEO Genius Brands, a declarat că această tranzacție nu a avut loc niciodată, iar compania sa deține 100% din POW! Divertisment. Între timp, DisneyGuide și-a eliminat articolul la scurt timp după publicarea lui.

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

De ce este important: Genius a dobândit drepturi exclusive la nivel mondial pentru a utiliza numele Stan Lee, asemănarea fizică și semnătura de la POW! pe lângă drepturile de licențiere a numelui său și mai mult de 100 din IP-urile originale ale POW.

Acțiunile Genius Brands au decolat în 2020, din cauza entuziasmului din jurul lansării recente a canalului KartoonChannel, iar Heyward a spus că există probabil mai multe dinamici de piață care conduc la volatilitatea extremă a acțiunii.

„Mulți oameni au avut acțiunea la prețul de 0.21 dolari/acțiune. A fost vorba de o marcare de profit de profit. Ca CEO, nu pot explica de ce stocurile cresc și coboară. Am câteva idei, dar nu este ceea ce fac eu în această companie. Eu fac desene animate ”, a spus Heyward la începutul acestei săptămâni .

Prețul acțiunilor GNUS: Genius Brands s-a tranzacționat la un preț de 2,36 USD/acțiune la data publicării acestui articol. Acțunea a crescut/scăzut de la 2,32 dolari la 2,72 dolari, când raportul DisneyGuide s-a publicat ca comunicat de presă.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile