Smarter_way_USA

Genius Brands (GNUS) – O nouă investiție in portofoliul meu. Una de suflet! :)

02/07/2020 | Bursa & Investitii | 2,617 views

De vreo cateva zile am adaugat o noua companie in portofoliul meu pe termen lung si anume Genius Brands, o companie producatoare de DESENE ANIMATE :) pentru copii (si nu numai) dar nu orice fel de desene animate ci de’alea fara bullshituri, fara panarame, fara sange pe pereti, fara cenusarese, scufite si alte ametite ci unele chiar amuzante si chiar foarte educative.

Aceasta companie, care se auto-intituleaza un fel de “Netflix for Kids“, este o companie in care voi investi constant deoarece consider ca aceste desene animate produse de ei, vor ajunge sa fie distribuite peste tot. Deja au colaborare de distributie pe Netflix, Amazon Prime, Apple TV si altele.

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Acțiunile Genius Brands International Inc. au crescut volumul puternic luna trecuta, după ce compania a anunțat că Arnold Schwarzenegger a acceptat să devină un „investitor important”. Aceasta stire este una foarte importanta in cazul in care Arnold ar putea deveni un endorser pentru aceasta companie, mai ales ca este o serie de desene animate si cu el :)

Poate va aduceti aminte ce s-a intamplat cu compania Weight Watchers dupa ce Oprah Winfrey a investit cateva zeci de milioane de dolari si a inceput sa promoveze produsele de slabit ale companiei. :)

Genius Brands a anunțat astazi ca LUNI, 6 iulie 2020, va gazdui o conferinta online la ora 10:00, EDT, pentru a dezvalui un plan strategic si foarte interesant de afaceri pentru dezvoltarea companiei.

Va propun sa adaugati aceasta companie in wachlist-ul vostru deoarece in perioada urmatoare am sa va tin la curent cu investitia mea in aceasta companie despre care, sunt convins, ca vom auzi in viitor din ce in ce mai mult !

  • PS: Va las in acest articol si cateva desene animate produse de genius Brands pentru a va face o idee la ce ma refer cand spun ca sunt foarte faine si educative :)
  • PS2: Pentru a asculta LUNI inregistrarea audio dedupa conferinta, va recomand sava salvati acest link sau acest articol pentru a putea asculta planurile de dezvoltare ale companiei – https://ir.gnusbrands.com

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Va recomand sa cititi si postarea de ieri a CEO-ului companiei:

Intreaga postare de pe blog a CEO-ului o gasiti AICI!

Pe final, va las niste niste exemple de desene animate create de Genius Brands plus un video de prezentare pentru investitori, realizat de siteul lui Jim Cramer de la CNBC pentru TheStreet.

Mai multe despre Genius Brands International gasiti in descrierea oficiala a companiei:

Genius Brands International, Inc. (Nasdaq: GNUS) is a leading global kids media company developing, producing, marketing and licensing branded children’s entertainment properties and consumer products for media and retail distribution.

The Company’s award-winning ‘content with a purpose’ portfolio includes the upcoming Stan Lee’s Superhero Kindergarten, starring Arnold Schwarzenegger; Rainbow Rangers for Nick Jr.; Llama Llama, starring Jennifer Garner, for Netflix; award-winning toddler brand Baby Genius; adventure comedy STEM series Thomas Edison’s Secret Lab; and entrepreneurship series Warren Buffett’s Secret Millionaires Club.

Through licensing agreements with leading partners, characters from Genius Brands’ IP also appear on a wide range of consumer products for the worldwide retail marketplace. The Company’s new Kartoon Channel! is available in over 100 million U.S. television households via a broad range of distribution platforms, including Comcast, Cox, DISH, Amazon Prime, Sling TV, Apple TV, Roku, Amazon Fire and more. For additional information, please visit www.gnusbrands.com.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile