Smarter_way_USA

Numărul de abonați Netflix a crescut cu 10.000.000, la nivel mondial. Veniturile companiei s-au majorat cu 25%, totuși sub așteptări

17/07/2020 | #earningsreport, Bursa & Investitii | 1,259 views

În prezent, platforma Netflix are aproximativ 193 de milioane de abonați. Creșterea de venituri pe fondul pandemiei a dus bilanțul companiei până la 6,15 miliarde de dolari, conform Business Insider.

De asemenea, Netflix și-a micșorat costurile de marketing cu 28% și a cheltuit mai puțin pentru producția de conținut, deoarece platourile de filmare au fost închise.

Netflix este aproape esențial în timpul unei pandemii

În primul rând, Netflix are peste 182 de milioane de membri plătitori în întreaga lume, iar reapariția COVID-19 în unele state și țări face mai probabil că va continua să adauge milioane de euro.

În al doilea rând, compania are potențial de creștere a prețurilor pe baza sa masivă de spectatori. În al treilea rând, din cauza focarului, există o încetinire a creșterii de conținut în întreaga industrie.

Citeste si: 3 motive pentru a cumpăra acțiuni Netflix chiar azi

Business Insider notează că acțiunile Netflix au scăzut până la 8% vineri, investitorii analizând prognoza companiei pentru trimestrul al treilea. Reed Hastings și Ted Sarandos, directorii generali Netflix, au declarat într-o scrisoare către acționari că au anticipat o încetinire economică.

Cum credeti ca vor evolua actiunile si veniturile Netflix in perioada urmatoare, in contextul in care, numarul de cazuri nu pare sa scada si exista discutii de o noua stare de urgenta ? Isi vor pastra userii abonamentele ? Se vor crea conturi noi ?

Puteti investi in Netflix prin această platformă https://bit.ly/actiuni-netflix sau aceasta https://bit.ly/invite-trading212


Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile