Smarter_way_USA

Uber cumpără serviciul de food-delivery Postmates pentru 2,65 miliarde USD

06/07/2020 | Bursa & Investitii | 784 views

Uber a fost anterior la concurs pentru a cumpăra serviciul de livrare a alimentelor rivale GrubHub, dar discuțiile s-au descompus deoarece cele două companii nu au putut fi de acord cu un preț, iar compania de partajare a devenit frustrată de ceea ce percepea ca o tactică de blocare.

Grubub a vândut în schimb serviciului european de livrare a alimentelor JustEatTakeaway la începutul lunii iunie.

Puteti investi in actiunile UBER prin platforma aceasta https://bit.ly/actiuni-uber sau aceasta https://bit.ly/invite-trading212

Uber efectuează servicii bancare de livrare a alimentelor pentru a ajuta la susținerea activității sale în timpul pandemiei coronavirusului, deoarece cererea de partajare a călătoriei a scăzut. În apelul său de venituri din primul trimestru, Uber a spus că veniturile brute din rezervările pentru segmentul său Rides au scăzut cu 80% în aprilie față de un an în urmă, în timp ce veniturile brute din rezervările din Eats au crescut cu peste 50% în aceeași perioadă.

Postmates este al patrulea cel mai mare serviciu de livrare a alimentelor din SUA, prin cota de piață și s-a luptat să concureze la nivel național împotriva DoorDash, GrubHub și Uber Eats. Cu toate acestea, compania a avut succes în anumite zone urbane, cum ar fi Los Angeles și Miami.

Poștașii ar fi depus în mod confidențial pentru un IPO în februarie 2019, dar a întârziat să ofere mai târziu în acel an pe fondul deteriorării condițiilor de piață și a concurenței dure, potrivit Recode.

De asemenea, colegii de poștă au avut în vedere relansarea procesului IPO, precum și o ofertă de la o companie de achiziție cu scop special (SPAC) – în esență o companie de tip shell care există exclusiv pentru a lua o altă companie publică, a raportat anterior CNBC. Compania cu sediul în San Francisco a fost evaluată la 2,4 miliarde de dolari în ultima sa etapă de strângere de fonduri din septembrie, a spus Reuters.

Puteti investi in actiunile UBER prin platforma aceasta https://bit.ly/actiuni-uber sau aceasta https://bit.ly/invite-trading212

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile